Palmer s jasným odkazom: Hráči Chelsea Pochettina milujú a chcú zaňho bojovať

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Palmer s jasným odkazom: Hráči Chelsea Pochettina milujú a chcú zaňho bojovať

Palmer si váži prácu trénera Pochettina.
Palmer si váži prácu trénera Pochettina.Profimedia
Ofenzívny ťahúň tímu Chelsea Cole Palmer (22) sa vyjadril, že tréner Mauricio Pochettino (52) si zaslúži plné uznanie za vzostup formy mužstva. Londýnsky tím naposledy pokračoval v snahe o zaistenie si Európy štvrtým víťazstvom v Premier League za sebou.

Vyjadrenia ospevovaného hráča prichádzajú uprostred špekulácií o Pochettinovej budúcnosti na Stamford Bridge. Bývalý tréner Tottenhamu či PSG má v Chelsea platnú zmluvu ešte na jeden rok. "To, že máme v rukách šieste miesto, je pre nás veľká vec," povedal Palmer pre BBC a pokračoval:

"Chelsea je veľký klub a každý z nás chce skončiť vyššie ako na šiestej priečke, ale musíte sa pozrieť na to, kde sme boli na začiatku sezóny. Všetka česť manažérovi. Všetci hráči ho milujú a chcú za neho bojovať."

The Blues si zabezpečili všetky tri body na ihrisku Brightonu po cennom víťazstve 2:1 aj vďaka Palmerovmu otváraciemu gólu, ktorý bol jeho 22. ligovým zásahom vo veľkolepej debutovej sezóne v londýnskom mužstve.

Od svojho vymenovania v máji 2023 priviedol argentínsky lodivod Chelsea do finále Ligového pohára, ktoré prehrala s Liverpoolom 0:1, ako aj do semifinále FA Cupu, v ktorom ju porazil tím Pepa Guardiolu 1:0.

Napriek dlhému zoznamu zranení Pochettino uviedol, že je hrdý na svoj tím, že prekonal chvíle neúspechov. "Som šťastný za hráčov, zaslúžia si plné uznanie za to, ako pracovali, za prístup k hre a za to, ako sa snažili aplikovať všetku prácu, ktorú sme odviedli na tréningovom ihrisku," nechal sa počuť kouč Londýnčanov.

"Som hrdý. Hrať proti tímu ako Brighton je vždy ťažké. Sme veľmi šťastní, pretože tri body znamenajú, že sme bližšie k dosiahnutiu toho, čo chceme," dodal.

Chelsea nechce prísť o šieste miesto.
Chelsea nechce prísť o šieste miesto.Flashscore