Inter rozstrieľal Frosinone, ktoré si skomplikovalo záchranu v Serii A

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Inter rozstrieľal Frosinone, ktoré si skomplikovalo záchranu v Serii A

Lautaro Martínez potvrdil svoju streleckú formu a prvú pozíciu medzi kanoniermi.
Lautaro Martínez potvrdil svoju streleckú formu a prvú pozíciu medzi kanoniermi.Profimedia
Inter Miláno, už istý majster talianskej futbalovej ligy, vyhral v predohrávke 36. kola na pôde Frosinone 5:0. Domáci si prehrou skomplikovali boj o záchranu. Klub sa dve kolá pred koncom súťaže nachádza len dva body od zóny zostupu. Tímy na dne tabuľky majú ešte pred sebou víkendový program.

Frosinone - Inter 0:5

Frosinone prehralo po šiestich zápasoch, v ktorých dokázalo bodovať a potvrdilo, že sa mu proti Interu nedarí. Milánsky klub vyhral šiesty vzájomný stret po sebe. Davide Frattesi poslal víťaza do vedenia v prvom polčase, ale Nerazzurri po prestávke štyrmi zásahmi ukončili nádeje domácich na vyrovnanie a predĺženie svojej bodovej série.

O góly sa podelili Marco Arnautovič, Tajan Buchanan, Lautaro Martínez, ktorý ako najlepší strelec súťaže strelil svoj 24. gól v sezóne a Marcus Thuram. Zverenci Simoneho Inzaghiho prepisujú historické strelecké tabuľky. Na konte majú 86 zásahov. Viac ich Inter dosiahol iba v ročníku 50/51 (101). Zároveň to bol 4 600. bod v Serii A pre klub od sezóny 29/30. Tento míľnik sa v celej súťaži podaril pred Interom iba Juventusu.