Rýchly proces a postup 76ers, excelentný výkon Moranta na výhru nestačil

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rýchly proces a postup 76ers, excelentný výkon Moranta na výhru nestačil

Mužstvo z Pennsylvánie sa stalo prvým postupujúcim.
Mužstvo z Pennsylvánie sa stalo prvým postupujúcim.Profimedia
Prvým tímom s istotou štvrťfinálovej miestenky sa stala Philadelphia, s Brooklynom si poradila v štyroch dueloch. Phoenix po domácej prehre zabral a pripísal si ďalší bod. Ja Morant (23) sa všemožne snažil bojovať proti sile mužstva Lakers, no Memphisu to nestačilo.

Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers 88:96 / stav série: 0:4 - postúpila Philadelphia

Neľahká skúška čakala na hráčov Brooklynu, ktorí čelili vyradeniu z play-off. To sa napokon aj stalo skutočnosťou, keď favorit z Philadelphie zvíťazil aj vo štvrtom meraní síl a sériu ukončil najrýchlejším možným spôsobom.

Pri bodke za postupom do štvrťfinále bol najproduktívnejším protagonistom hostí a aj celého duelu Tobias Harris. Američan nazbieral 25 bodov, pridal tucet doskokov a jednu asistenciu. Pre káder Nets sa tak aktuálna sezóna NBA skončila.

Los Angeles Clippers - Phoenix Suns 100:112 / stav série: 1:3

Po prehre v otváracom stretnutí série o 15 bodov sa basketbalisti Phoenixu naštartovali k zlepšeným výkonom. Protivníka z Los Angeles dokázali poraziť už tretí raz po sebe. Dopustiť to nechcel najmä 37-bodový Russell Westbrook, no proti nemu stála úderná dvojica Kevin Durant a Devin Booker.

Prvý menovaný zaťažil konto domácich 31 bodmi, jeho mladší kolega stihol nastrieľať len o jediný bod menej. Tím Suns si tak do piateho pokračovania série vezie na svoju palubovku postupový mečbal.

Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies 111:101 / stav série: 2:1

Grizzlies sa pred výletom do LA rozlúčili s domácimi fanúšikmi výhrou s 10-bodovým rozdielom. V prostredí Lakers bol konečný náskok víťaza rovnaký, úspešnejší však tentoraz boli hráči z Los Angeles.

Parádnym vystúpením sa prezentoval Ja Morant, ktorému ku skompletizovaniu ukážkového triple-double chýbal jediný doskok. Zástupca Memphisu zaknihoval 45 bodov, 9 doskokov a 13 asistencií. O niečo menej aktívny bol na opačnej strane 31-bodový Anthony Davis so 17 asistenciami, bol to ale práve jeho tím, ktorý sa tešil zo zisku druhého bodu série.

Miami Heat - Milwaukee Bucks 121:99 / stav série: 2:1