O titule nepremýšľam, priznal Klopp. K hádke so Salahom sa odmietol vrátiť

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

O titule nepremýšľam, priznal Klopp. K hádke so Salahom sa odmietol vrátiť

Moment, o ktorom sa bude ešte hovoriť dlho. Salah sa slovne pochytil s Kloppom.
Moment, o ktorom sa bude ešte hovoriť dlho. Salah sa slovne pochytil s Kloppom.AFP
Futbalisti Liverpoolu nezvládajú záver sezóny. V Európskej lige vypadli vo štvrťfinále s Atalantou Bergamo a v Premier League si v uplynulých piatich dueloch pripísali na konto iba päť bodov, keď v sobotnom zápase 35. kola remizovali na ihrisku West Hamu 2:2. Pred nedeľou majú na čelo najvyššej anglickej súťaže stratu iba dvoch bodov, no Manchester City o bod pred nimi mal dva súboje k dobru a vedúci Arsenal jeden duel.

West Ham - Liverpool 2:2

The Reds prehrali v Londýne prvý polčas, no v 65. minúte sa po rohovom kope odrazila lopta od brankára The Hammers Alphonsa Areolu do siete a za stavu 2:1 sa zdalo, že Liverpool smeruje za ziskom troch bodov. Lenže v 77. minúte Michail Antonio hlavičkou vyrovnal a prehĺbil výsledkovú mizériu zverencov Jürgena Kloppa. 

Tréner Liverpoolu posadil na lavičku kanoniera Mohameda Salaha a keď ho v 79. minúte poslal na trávnik, ešte pred striedaním sa medzi oboma strhla intenzívna slovná výmena.

Obaja aktéri sa po stretnutí odmietli ku konfliktu vrátiť, Egypťan iba pred novinármi odmerane vyhlásil, že ak by prehovoril, tak by chrlil oheň. Klopp nenasadil Salaha do základu druhýkrát z predchádzajúcich troch stretnutí.

"Odohrali sme štyri zápasy v priebehu desiatich dní. Poznáte trénera, ktorý by toto absolvoval s rovnakou zostavou? Možno niekto v budúcej generácii, ale ja nie. Snažím sa robiť to, čo považujem za správne," vysvetlil Klopp podľa klubovej webstránky.

Remíza nemeckému koučovi nepriniesla radosť, no svojich zverencov nekritizoval. "Odohrali sme dobrý zápas, kontrolovali ho, hrali intenzívne. Ak si niekto zaslúžil zvíťaziť, tak Liverpool, lenže o tom futbal nie je. Máme bod, čo pre nás nie je dosť, ale už to nezmeníme. O titule nepremýšľam. Skrátka potrebujeme zvíťaziť v ďalších zápasoch a uvidíme, ako to dopadne," povedal Klopp tri kolá pred koncom sezóny.

Situácia na čele Premier League pred nedeľňajšími zápasmi.
Situácia na čele Premier League pred nedeľňajšími zápasmi.Flashscore