Postup Jamrichovej. Swiateková nadelila kanára i Gauffovej, Klein vyhral 9 zápasov v rade

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Postup Jamrichovej. Swiateková nadelila kanára i Gauffovej, Klein vyhral 9 zápasov v rade

Aktualizované
Swiateková kráča suverénne do semifinále Turnaja majsteriek.
Swiateková kráča suverénne do semifinále Turnaja majsteriek.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 2. novembra?

22:22 - Novak Djokovič na turnaji Masters 1000 v Paríži zdolal Holanďana Tallona Griekspoora po viac ako dva a pol hodinovom boji 4:6, 7:6, 6:4. Vo štvrťfinále sa šesťnásobný šampión môže dočkať odvety za minuloročnú finálovú prehru s Holgerom Runom, ak dánsky tenista v nočnom dueli potvrdí úlohu favorita s Danielom Altmaierom.

Zostrih zápasu Djokovič - Griekspoor
Flashscore

21:00 - Slovenská tenistka Renáta Jamrichová postúpila do semifinále turnaja J&T Banka Slovak Open v Bratislave. Vo štvrtkovom štvrťfinále zdolala piatu nasadenú Francúzku Chloe Paquetovú 7:5, 6:7 (5), 6:4. Medzi najlepšou štvoricou turnaja vo dvojhre bude jedinou Slovenkou. Čítajte viac.

18:20 - Slovenka Mia Pohánková ukončila svoje pôsobenie na turnaji Slovak Open v Bratislave vo štvrťfinále dvojhry. Nad jej sily bola siedma nasadená Nemka Ella Seidelová, ktorá zvíťazila v troch setoch 4:6, 6:2, 6:3. Pätnásťročná nádej slovenského tenisu štartovala vôbec vo svojom prvom turnaji v kategórii žien, od organizátorov dostala voľnú kartu.

17:28 - Lukáš Klein neprehral deväť stretnutí v rade. Po ovládnutí podujatia v Ortisei pridal zatiaľ posledný triumf v osemfinále challengeru v nemeckom Ismaningu. Slovenská singlová dvojka otočila súboj s Bosniakom Nermanom Fatičom, keď prehrala úvodný set v tajbrejku, ale následne vyhrala dvakrát 6:4. Dvadsaťpäťročný rodák zo Spišskej Novej Vsi si vo štvrťfinále zmeria sily s víťazom rýdzo nemeckého súboja medzi Rosenkranzom a Rehbergom.

16:57 - Ruska Sofya Lansereová postúpila do semifinále dvojhry na turnaji Slovak Open 2023. Šiesta nasadená hráčka zvíťazila vo štvrťfinále nad trojkou pavúka Dalmou Galfiovou z Maďarska a zdolala ju 4:6, 6:3, 6:3 za 105 minút.

16:42 - Stefanos Tsitsipas v osemfinále posledného turnaja Masters sezóny vyradil bývalého finalistu Alexandra Zvereva 7:6, 6:4 a vylepšil si bilanciu proti nemeckej singlovej jednotke na 9:4. Postupom do štvrťfinále v parížskej hale Bercy si šiesty nasadený hráč zabezpečil účasť na tohtoročnom Turnaji majstrov v Turíne. Najlepší grécky tenista bude chcieť na tomto mieste vyrovnať svoje maximum a tiež minuloročný výsledok proti šampiónovi z roku 2018 Karenovi Chačanovovi.

Zostrih súboja Tsitsipas - Zverev.
Flashscore

16:29 - Hubert Hurkacz pokračuje vo svojej skvelej forme z posledných týždňov na Masters v Paríži a tiež v snahe na štart na Turnaji majstrov. Najvyššie nasadený Poliak si v osemfinále poradil s Franciscom Cerúndolom za hodinu a pár minút 6:4, 6:3 a o ďalšie semifinále sa stretne s Grigorom Dimitrovom (H2H 0:3).

14:58 - Karen Chačanov vyradil v osemfinále parížskeho Masters svojho rozbehnutého krajana Romana Safiullina, ktorý v predchádzajúcom kole porazil Carlosa Alcaraza, 4:6, 6:4, 6:2. Šampión z roku 2018 má stále šancu, aj keď mizivú, kvalifikovať sa na Turnaj majstrov.

14:30 - Chorvátka Lea Boškovičová sa stala prvou semifinalistkou dvojhry na Slovak Open 2023. Ôsma nasadená hráčka zvíťazila vo štvrťfinále nad štvorkou pavúka Jule Niemeierovou z Nemecka, v maratónskom zápase ju zdolala 6:1, 6:7(3), 6:2 za 167 minút.

14:14 - Jannik Sinner nebude bojovať o štvrťfinále na Masters v Paríži. Šampión z nedávnych podujatí v Pekingu a vo Viedni dohral zápas vo štvrtok približne o tretej hodine ráno, popoludní mal hrať v osemfinále. Alex de Minaur tak postúpil do štvrťfinále bez boja, na Masters sa dostal takto ďaleko len druhý raz.

14:10 - Andrej Rubľov na Masters v Paríži porazil kvalifikanta Botica van de Zandschulpa dvakrát 6:3 a pri svojom šiestom štarte na tomto podujatí postúpil prvýkrát do štvrťfinále. Šampión aprílového Masters v Monte Carle a finalista nedávneho Masters v Šanghaji sa o postup do semifinále stretne s Alexom de Minaurom.

12:20 - Grigor Dimitrov na Masters v Paríži zmietol Alexandra Bublika dvakrát 6:2, nadviazal na skalp bývalého šampióna Daniila Medvedeva a len druhýkrát v kariére postúpil do štvrťfinále. O vyrovnanie svojho najlepšieho výkonu v hale Bercy sa stretne buď s Franciscom Cerúndolom, alebo s ašpirantom na Turnaj majstrov Hubertom Hurkaczom.

Zostrih súboja Dimitrov - Bublik.
Flashscore

10:05 - "Áno, Coco je ten typ hráčky, ktorá sa nevzdáva. Vedela som, že to nebude také jednoduché, ale kľúčom je jednoducho sústrediť sa na seba a byť dôsledná v tom, čo robím. Podmienky na konci ma mierne dostali, boli naozaj zložité," priblížila svoj pohľad na druhé víťazstvo na Turnaji majsteriek Iga Swiateková.

Swiateková po druhom triumfe na Turnaji majsteriek.
Flashscore

08:30 - "Som veľmi šťastná z víťazstva, ale v poslednom čase veľmi šťastná byť nemôžem. Aby som bola úprimná, situácia vo svete ma nerobí šťastnou. Cítim sa... Jednoducho nemôžem byť šťastná z víťazstva, keď vidím, čo sa deje. Ospravedlňujem sa vám, ale je to veľmi frustrujúce, keď sa každý deň pozerám na videá. Nie je to politický odkaz, len ľudskosť. Chcem mier na tomto svete, to je všetko," vravela emotívna Džabúrová po zápase s Vondroušovou.

Džabúrová po súboji s Vondroušovou.
Flashscore

06:00 - Markéta Vondroušová prehrala svoj druhý zápas pri premiére na Turnaji majsteriek 0:2 na sety. V repríze wimbledonského finále nestačila na Tunisanku Ons Džabúrovú 4:6, 3:6, ale pred posledným skupinovým duelom s Coco Gauffovou má ešte teoretickú šancu postúpiť do semifinále.

Zostrih súboja Džabúrová - Vondroušová.
Flashscore

04:20 - Svetová štvorka Jannik Sinner si tri dni po triumfe vo Viedni pripísal na tretí pokus víťazstvo na halovom podujatí Masters 1000 v Paríži. Američana Mackenzieho McDonalda zdolal 6:7, 7:5, 6:1 a svoju perfektnú bilanciu po US Open vylepšil na 13:1. O postup do štvrťfinále sa 22-ročný Talian stretne s Austrálčanom Alexom de Minaurom (h2h 5:0).

03:00 - Iga Swiateková vyhrala svoj druhý zápas na Turnaji majsteriek v dvoch setoch a má na dosah postup do semifinále. Po Markéte Vondroušovej uštedrila kanára aj Američanke Coco Gauffovej, ktorú porazila 6:0, 7:5 a zvýšila svoj náskok vo vzájomných dueloch na 9:1.

Zostrih súboja Swiateková - Gauffová.
Flashscore

02:00 - Holger Rune zdolal na parížskom turnaji Masters 1000 Rakúšana Dominica Thiema 6:4, 6:2 a úspešne vykročil za obhajobou svojho najcennejšieho triumfu. Dvadsaťročný Dán, ktorý drží posledné postupové miesto na Turnaj majstrov, sa v osemfinále stretne s Nemcom Danielom Altmaierom (h2h 1:0).