Koniec tajomstiev. Ultras Interu zverejnil obsah rozhovoru s Milanom Škriniarom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Koniec tajomstiev. Ultras Interu zverejnil obsah rozhovoru s Milanom Škriniarom
Slováka si v Taliansku vážia.
Slováka si v Taliansku vážia.
Profimedia
V poslednom období bol pre fanúšikov Interu témou číslo jeden letný odchod Milana Škriniara (27) do klubu Paríž Saint-Germain. Zástupcovia skalných priaznivcov sa so slovenským obrancom stretli a celú situáciu spoločne prebrali.

Obsah rozhovoru s oporou obranných radov Interu, ktorá v lete zamieri do PSG k hviezdnym menám, zverejnil tamojší Ultras pred milánskym derby.

"Nemáme ťažké srdce na Milana Škriniara. Aj keď je jeho kapitola v Interi už čiastočne minulosťou, objasnil nám dôvody svojho odchodu, pre ktorý sa rozhodol aj napriek veľkej náklonnosti ku klubu. Milan nám vysvetlil, že mu klub minulé leto oznámil, že bude umiestnený na prestupový trh aj bez jeho súhlasu. Bol teda nútený sa obzerať po novom zamestnávateľovi. Po zistení, že o jeho služby má záujem PSG a správach, že ho Inter aj tak s určitosťou predá, dostal konkrétnu ponuku. Inter si nakoniec všetko rozmyslel, no tejto ponuke nemohol konkurovať. Milan sa snažil vyjsť Interu v ústrety a znížil svoje požiadavky pri predĺžení kontraktu. Bol pripravený sa vzdať niekoľko miliónov eur. Nemohol však ignorovať ponuku PSG, no stále bol pripravený obetovať peniaze a zostať v Interi. Treba povedať, že celá situácia okolo Škriniara bola zle zvládnutá a dúfame, že si klub z toho zoberie ponaučenie. Je to ďalší prípad toho, že finančná stránka hry nám spôsobila trápenie, nemôžeme však ísť proti hráčovi, ktorý nám za tie roky dal tak veľa a bol pri našich najväčších úspechoch. Vyzývame fanúšikov, aby mu preukázali rešpekt za jeho profesionalitu, ktorú dokazoval počas pôsobenia v Miláne. Musíme sa pozerať dopredu, Inter vždy v našich srdciach a bez hnevu na hráča, ktorý už správne nebude nosiť kapitánsku pásku, no stále si zaslúži rešpekt za to, že na ihrisku vždy nechal pre náš klub všetko," uvádza sa v odkaze fanúšikov na stretnutie s reprezentantom Slovenska.

Priaznivci Nerazzurri našli pochopenie pre spomínaný prestup Škriniara. Pri predstavovaní hráčov zostavy Interu pred duelom s AC mu preukázali svoj rešpekt a zborovo zakričali jeho meno.