Mourinho si po finálovej prehre nie je istý svojou budúcnosťou v Ríme

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Mourinho si po finálovej prehre nie je istý svojou budúcnosťou v Ríme
Mourinho bol pred pár dňami spájaný aj s PSG.
Mourinho bol pred pár dňami spájaný aj s PSG.
Reuters
Manažér rímskych vlkov José Mourinho (60) krátko po neúspešnom penaltovom rozstrele v Budapešti zdôraznil, že si nie je istý svojou budúcnosťou v klube. Fanúšikovia tak začali pochybovať o jeho zotrvaní na Stadio Olimpico.

Neistá budúcnosť

Ťažká porážka, ktorá znamená, že sa Rím nekvalifikoval do Ligy majstrov v budúcej sezóne a vyvolala množstvo otázkom o tom, či skúsený tréner zostane v talianskej metropole, keďže bol spájaný, napríklad, s Parížom St. Germain.

"Musím bojovať za týchto chlapcov, a preto nemôžem objektívne povedať, že zostanem," povedal Mourinho pre Sky Sports Italia.

"Hovoril som s klubom v decembri, keď ma oslovila portugalská reprezentácia. Odvtedy som nebol v kontakte s nikým iným. Mám ešte rok platnú zmluvu. Momentálne je situácia takáto," doplnil

Prvá finálová porážka

Bola to prvá Mourinhova prehra vo finále európskeho pohára. Zachoval si svoju tvár, vyzdvihol hrdosť na svoje mužstvo a jeho výkon. Prízvukoval, že náročná sezóna si vybrala daň. Nezabudol poukázať na verdikty hlavného arbitra.

"Sme fyzicky a psychicky vyčerpaní. Cítime sa mŕtvi, pretože si myslíme, že je to nespravodlivá prehra s mnohými spornými verdiktmi," povedal.

"Sme unavení, ale hrdí. Vždy hovorím, že môžete prehrať futbalový zápas, ale nikdy nemôžete stratiť svoju dôstojnosť či profesionalitu. Tento súboj som prehral, ale tentoraz sa vraciam domov pyšnejší ako kedykoľvek predtým. Chlapci dali do tejto sezóny absolútne všetko."

"Bol to intenzívny, tvrdý, živý duel s rozhodcom, ktorý sa zdal byť španielsky. Stále to bola len žltá, žltá a žltá karta. Na vplyv arbitrov v našich stretnutiach sme zvyknutí, nie je to nič nové. V európskom finále som to však nečakal," dodal pre DAZN.

Sevilla - AS Roma 1:1 (4:1 na penalty)