Regenda mimo zostavy Anaheimu, Karlssonov rekord na výhru Sharks nestačil

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Regenda mimo zostavy Anaheimu, Karlssonov rekord na výhru Sharks nestačil
Švédsky zadák zažil produktívny mesiac.
Švédsky zadák zažil produktívny mesiac.
Profimedia
Zámorský hokejový víkend ukončila pätica stretnutí NHL, v ostrej akcii sa nepredstavil ani jeden slovenský hokejista. Individuálnymi zápismi zaujali najmä Kirril Kaprizov (25) a Erik Karlsson (32).

Minnesota Wild - Arizona Coyotes 4:3

Hostia z Arizony zaznamenali šiesty duel bez výhry z posledných siedmich ligových vystúpení. Jedným z dôvodov bola aj aktivita Kirilla Kaprizova, ktorý si k svojmu menu pripísal bilanciu 1+2. Legionár vyrovnal rekord klubovej histórie - na gól svojim spoluhráčom prihral už v ôsmich zápasoch za sebou.

Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets 2:7

Domáci káder od začiatku sezóny neohuruje kvalitnou športovou formou. Do stretnutia vstupoval s piatimi prehrami v rade a v súboji s Jets pridal ďalšiu. Kým hostia mieria k najvyšším poschodiam tabuľky, Chicagu patrí predposledné miesto Západnej konferencie.

Anaheim Ducks - Seattle Kraken 4:5

V zostave bez slovenského útočníka Pavla Regendu smerovali Ducks do boja o dôležité body, no povesť najhoršieho celku NHL si nevylepšili. V gólovej prestrelke podľahli rozbehnutému Seattlu, ktorý zaznamenal piaty víťazný zápis po sebe a v konferencii mu patrí druhá priečka.

San Jose Sharks - Vancouver Canucks 3:4 pp

Hostiteľom na ôsmu výhru ročníka nestačil ani rekordný zápis Erika Karlssona, ktorý sa v rámci histórie klubu stal prvým obrancom so ziskom 20 kanadských bodov v mesiaci november. Na konto Canucks smerovalo deviate víťazstvo, keď sa v druhej minúte predĺženia presadil Andrej Kuzmenko.

Los Angeles Kings - Ottawa Senators 2:3 pp

Zmienky