Slovan spustil predaj vstupeniek na osemfinále EKL, súpera spozná vo februári

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Slovan spustil predaj vstupeniek na osemfinále EKL, súpera spozná vo februári
Prekážka na ceste do pražského finále ešte nie je známa.
Prekážka na ceste do pražského finále ešte nie je známa.
Profimedia
Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava spustil predaj vstupeniek na domáci zápas osemfinále Európskej konferenčnej ligy. Známy je zatiaľ iba termín osemfinálovej odvety, odohrá sa vo štvrtok 16. marca 2023 na Tehelnom poli. "Belasí" spoznajú súpera po žrebe, ktorý sa uskutoční 24. februára.

Až do konca novembra si vstupenky na osemfinále môžu zakúpiť exkluzívne držitelia permanentiek a majitelia balíčkov zo skupinovej fázy, od 1. decembra bude predaj sprístupnený pre všetkých záujemcov.

Držitelia permanentiek majú garantované svoje miesto a 20-percentnú vernostnú zľavu od klubu, informoval úradujúci slovenský majster na svojej webstránke. Slovan postúpil medzi šestnásť najlepších tímov súťaže ako víťaz základnej H-skupiny. Medzi potenciálnymi súpermi v osemfinále sú slávne značky ako Lazio Rím, AC Fiorentina, Partizan Belehrad, Anderlecht Brusel, či Trabzonspor s Marekom Hamšíkom.

"Ak slovanisti ešte nevedia, čo s vianočným darčekom, máme pre nich ideálne riešenie. Fanúšikom ešte v predvianočnom období ponúkame jedinečnú možnosť zabezpečiť si svoje miesto na najväčší zápas na Tehelnom poli za viac než 50 rokov. O osemfinálový duel Európskej konferenčnej ligy očakávame obrovský záujem, preto našim priaznivcom odporúčame, aby s nákupom vstupeniek neváhali.

Veríme, že si dáme všetci ten najkrajší vianočný darček – že ešte pred Vianocami zaplníme a ideálne vypredáme Tehelné pole. Aj tohtoročné zápasy a atmosféra na dueloch so Zrinjski či Pjunikom jasne ukázali, že to nemusí byť len o súperovi, ale práve o našom mužstve, ktoré si zaslúži podporu aj v tomto prestížnom osemfinálovom súboji," uviedol v tlačovej správe marketingový riaditeľ Slovana Tomáš Straka.

Vstupenky budú v predaji prostredníctvom oficiálneho partnera klubu a v priebehu budúceho týždňa aj v pokladniciach štadióna Tehelné pole. Cena vstupenky na osemfinále sa začína na sume 20 eur, pre permanentkárov od 16 eur. V predpredaji sú ceny garantované do Štedrého dňa, čiže do 24. decembra 2022.