Embiid sa blysol 42 bodmi, Butler potiahol Miami k otočke

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Embiid sa blysol 42 bodmi, Butler potiahol Miami k otočke

Embiid zažiaril pri výhre jeho Philadelphie.
Embiid zažiaril pri výhre jeho Philadelphie.Profimedia
Basketbalisti Miami Heat zdolali Atlantu Hawks v zápase NBA. Ofenzívny duel videli diváci v Indiane, ktorá na domácej palubovke podľahla Philadelphii.

Sacramento Kings - New Orleans Pelicans 123:108

Denver Nuggets - Toronto Raptors 118:113

Miami Heat - Atlanta Hawks 130:128

Domáci prehrávali o 15 bodov, no dokázali sa dostať naspäť do tempa. Ich najproduktívnejší hráč bol Jimmy Butler, ktorý nazbieral 26 bodov.

Cleveland Cavaliers - Boston Celtics 118:114 pp

Cleveland uštedril Bostonu tretie prehru za sebou, Cavaliers si poradili so súperom 118:114 po predĺžení. Ťahúň domácich bol Donovan Mitchell so 40 bodmi. Tesne pred koncom základného hracieho času nevyužil šancu na zariadenie triumfu hostí Grant Williams, ktorý nepremenil dva trestné hody. V zostave jeho tímu chýbali ťahúni Jayson Tatum, Al Horford a Robert Williams III.

Detroit Pistons - Portland Trail Brazers 104:110

Portland zvíťazil na palubovke Detroitu. Výraznú zásluhu na tom mal Damian Lillard. Rozohrávač si pripísal na svoje konto druhé triple-double v ročníku (31 bodov, 13 doskokov a 12 asistencií). "Prišiel a udával tón zápasu, to sa mu zvyčajne darí," povedal na adresu najlepšieho hráča stretnutia kouč hostí Chauncey Billups.

Indiana Pacers - Philadelphia 76ers 143:147

Domácim nepomohlo ani 40 bodov Tyresa Haliburtona. V drese hostí sa blysol 42 bodmi Joel Embiid. "Keď máte takého hráča ako je Joel, je ťažké ho zastaviť," uviedol na adresu najlepšieho strelca duelu obranca domácich T.J. McConnell. Kamerunský basketbalista premenil v zápase všetkých 19 trestných hodov a zaznamenal jedenásty 40-bodový zápas v tejto sezóne.