Sabalenková odvrátila tri mečbaly a postupuje. Semifinále v Ríme pre Swiatekovú

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sabalenková odvrátila tri mečbaly a postupuje. Semifinále v Ríme pre Swiatekovú

Sabalenková v Ríme prekĺzla do najlepšej osmičky.
Sabalenková v Ríme prekĺzla do najlepšej osmičky.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 14. mája?

22:27 - Coco Gauffová zdolala na antuke v Ríme Číňanku Qinwen Zheng. V semifinále sa 20-ročná Američanka rovnako ako pred tromi rokmi stretne s Igou Swiatekovou.

20:31 - Stefanos Tsitsipas si na antukovom Masters v Ríme poradil s Austrálčanom Alexom de Minaurom 6:1, 6:2. Odplatil mu tak prehru z tohtoročného Acapulca, zvýšil svoj náskok v rámci vzájomnej bilancie na 13:2 a skompletizoval osmičku štvrťfinalistov. Grék si zahrá o semifinále proti nie príliš obľúbenému Čiľanovi Nicolasovi Jarrymu (2:3).

20:45 - Na podujatí v Ríme už nepokračuje Rus Daniil Medvedev, ktorý podľahol Tommymu Paulovi z USA hladko 1:6 a 4:6.

Zostrih zápasu Medvedev - Paul.
Flashscore

19:18 - Hubert Hurkacz zdolal na antukovom turnaji Masters 1000 v Ríme Argentínčana Sebastiana Báeza 5:7, 7:6, 6:4, hoci prehrával 5:7 a 1:3, a prvýkrát v talianskej metropole postúpil do štvrťfinále. Poľský tenista sa v ňom stretne buď s Daniilom Medvedevom alebo s Tommym Paulom.

Zostrih stretnutia Hurkacz - Báez.
Flashscore

18:24 - Nicolás Jarry zastavil v Ríme rozbehnutého kvalifikanta Alexandra Müllera po setoch 7:5, 6:3. Ten nedokázal nadviazať na senzačný skalp Andreja Rubľova. Čiľan je vo štvrťfinále na Masters tretíkrát v kariére a o svoje premiérové semifinále sa stretne so Stefanosom Tsitsipasom alebo Alexom de Minaurom.

17:42 - Nemecký tenista Alexander Zverev sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v Ríme. Tretí nasadený hráč vyradil vo 4. kole Nuna Borgesa z Portugalska v dvoch setoch 6:2 a 7:5.

15:45 - Poľská tenistka Iga Swiateková sa prebojovala do semifinále dvojhry na antukovom turnaji WTA 1000 v Ríme. Svetová jednotka si vo štvrťfinále hladko poradila s Američankou Madison Keysovou 6:1, 6:3.

14:02 - Taylor Fritz pri všetkých šiestich predchádzajúcich štartoch na Masters v Ríme skončil najneskôr v druhom kole, ale tento rok potvrdzuje svoju veľmi dobrú antukovú formu na Foro Italico a ako prvý Američan v histórii sa dostal do štvrťfinále všetkých troch antukových tisícoviek. V ôsmom kole odvrátil všetkých 11 brejkbalov Grigora Dimitrova, svetovú desiatku zdolal 6:2, 6:7, 6:1 a v ďalšom kole vyzve bývalého šampióna Alexandra Zvereva alebo Nuna Borgesa.

13:40 - Alejandro Tabilo v osemfinále turnaja v Ríme zdolal Karena Chačanova 7:6, 7:6, čím nadviazal na senzačný skalp svetovej jednotky Novaka Djokoviča a vylepšil si svoje maximum na Masters. 

10:50 - Aryna Sabalenková odohrala od triumfu na Australian Open už 17 zápasov a po trinástykrát musela ísť do tretieho dejstva. Na antuke v Ríme druhýkrát otočila z 0:1 na sety a po troch premenených mečbaloch v nočnom zápase zdolala dvojnásobnú šampiónku Elinu Svitolinovú 4:6, 6:1, 7:6. Skompletizovala tak osmičku štvrťfinalistiek. Svetová dvojka si o postup do semifinále zahrá proti Lotyške Jelene Ostapenkovej, ktorá v predchádzajúcej fáze zdolala Rebeccu Šramkovú.