Fanúšikovia Lakers si môžu vydýchnuť. LeBron James sa nikam nechystá, potvrdil agent

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Fanúšikovia Lakers si môžu vydýchnuť. LeBron James sa nikam nechystá, potvrdil agent

LeBron sa z Lakers nikam nechystá.
LeBron sa z Lakers nikam nechystá.Profimedia
Americký basketbalista LeBron James nechce opustiť Los Angeles Lakers a nebude žiadať klub o výmenu. Po špekuláciách o budúcnosti 39-ročnej superhviezdy to potvrdil jeho agent Rich Paul pre zámorskú televíziu ESPN.

Štvornásobný najužitočnejší hráč NBA predĺžil v auguste 2022 zmluvu s Lakers o dva roky. V tejto sezóne má tím bilanciu 25-25 a je na deviatom mieste v Západnej konferencii. James má priemer 24,9 bodu, 7,7 asistencie a 7,5 doskoku na zápas. "LeBron nebude žiadať o výmenu," citovala Paula agentúra AP.

Basketbalová legenda sa radovala zo štyroch titulov NBA. V rokoch 2012 a 2013 vo farbách Miami. Po návrate do Clevelandu ovládol so spoluhráčmi najprestížnejšiu súťaže v 2016. Posledný primát pomohol vybojovať pred štyrmi rokmi práve Lakers. Vlani doviedol tím do finále Západnej konferencie, kde prehral 0:4 na zápasy s neskoršími šampiónmi Denver Nuggets.

Po tejto prehre, uprostred všetkých špekulácií, že by to mohla byť pre LeBrona derniéra, sa 39-ročný basketbalista vyjadril, že ešte nie je pripravený na koniec kariéry.