Phoenix potiahol 45-bodový Booker, Curry nepripustil ďalšiu prehru svojho tímu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Phoenix potiahol 45-bodový Booker, Curry nepripustil ďalšiu prehru svojho tímu

Suns sa mohli spoľahnúť na bodový prídel Bookera.
Suns sa mohli spoľahnúť na bodový prídel Bookera.Profimedia
Šesť účastníkov NBA sa tretíkrát predstavilo v tohtoročnej edícii play-off. Warriors aj vďaka Currymu (35) nedopustili ďalšie zaváhanie, v Los Angeles bol k videniu skvelý súboj individualít a 76ers si pripísali tretí bod.

Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers 97:102

Mužstvo z Brooklynu nedokázalo pokoriť svojho oponenta ani v treťom zápase play-off. Tešiť ho môže akurát zmenšujúci sa rozdiel v konečnom skóre jednotlivých duelov. Úvodné meranie síl prehrali Nets o 20, druhé o 12 a posledné už iba o päť bodov.

Philadelphii svojím výkonom opäť pomohol Tyrese Maxey a jeho 25-bodové vystúpenie. Pred štvrtým súbojom série majú všetky postupové mečbaly vo svojich rukách práve 76ers, ktorí vedú už 3:0.

Golden State Warriors - Sacramento Kings 114:97

Obhajcovia titulu si zo Sacramenta priniesli dve prehry a na vlastnej palubovke nechceli dopustiť ďalšiu. Tento cieľ sa im podarilo naplniť aj vďaka tomu, že neprehrali ani jednu štvrtinu tretieho súboja.

Pod dôležitým skalpom súpera svieti výrazný podpis Stephena Curryho. Líder Warriors sa prezentoval 36 bodmi, šiestimi doskokmi, tromi asistenciami a v historickej listine play-off strelcov sa posunul na 16. priečku. Hostitelia si svoju prvú domácu úlohu splnili a v nasledujúcom dueli sa budú snažiť o vyrovnanie stavu série.

Los Angeles Clippers - Phoenix Suns 124:129

Vo Phoenixe oba celky získali po jednej výhre a za nerozhodného stavu pricestovali do Los Angeles. Vyrovnaná bola aj tretia kapitola ich vzájomnej série, ktorú zvládli hostia. Pomohli si k tomu najmä 40-bodovým výkonom v trejej štvrtine.

Individuálne zažiarili hlavne dvaja protagonisti - hosťujúci Devin Booker so 45 bodmi, domáci Norman Powell zaťažil konto oponenta 42 bodmi. Vedenia 2:1 sa tak ujali hráči Suns.