Quickley s kariérnym maximom, favoriti splnili úlohu. Dallas naďalej mimo play-off

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Quickley s kariérnym maximom, favoriti splnili úlohu. Dallas naďalej mimo play-off
Immanuel Quickley má za sebou najvydarenejšiu individuálnu noc v NBA.
Immanuel Quickley má za sebou najvydarenejšiu individuálnu noc v NBA.Profimedia
Ku koncu základnej časti sa nezadržateľne blíži basketbalová NBA. Jednotlivé tímy musia pred ukončením dlhodobej časti súťaže odohrať ešte šesť až osem stretnutí.

Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 117:126

Najlepší tím súťaže Milwaukee aj bez hviezdy Jannisa Antetokounmpa vyhral v Detroite, Khris Middleton zaznamenal svoje doterajšie sezónne maximum 34 bodov. Bucks vedú vo Východnej konferencii sedem zápasov pred koncom základnej časti pred Bostonom o dve výhry.

Indiana Pacers - Dallas Mavericks 104:127

Dallas prerušil šnúru štyroch prehier triumfom na palubovke Indiany, Luka Dončič k tomu prispel 25 bodmi. Napriek tomu zostávajú Mavericks na 11. priečke Západu, desiati Lakers majú k dobru jeden duel. Pacers by na druhej strane potrebovali zázrak, ktorý by im pomohol zmazať manko troch výher vo Východnej konferencii.

New York Knicks - Houston Rockets 137:115

Immanuel Quickley sa blysol 40 bodmi (najviac v kariére) a jeho New York Knicks si poradili s Houstonom. Newyorčanov delí od definitívy postupu do play-off jediný triumf, zatiaľ čo Rockets sú ako druhý najhorší celok súťaže dlhobodo bez nádeje na vyraďovaciu časť.

Denver Nuggets - Philadelphia 76ers 116:111

Basketbalisti Denveru uspeli štvrtýkrát za sebou a potvrdili post lídra Západnej konferencie. Doma vyhrali nad Philadelphiou, ktorá nastúpila bez zraneného Joela Embiida. V drese Nuggets si 29. triple-double v sezóne pripísal Nikola Jokič za 25 bodov, 17 doskokov a 12 asistencií.

Utah Jazz - Phoenix Suns 103:117

Portland Trail Blazers - New Orleans Pelicans 90:124

Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves 115:119

Los Angeles Clippers - Chicago Bulls 124:112