Pudilovej dlhé škrtenie na ukončenie nestačilo, Pérezovej v UFC podľahla na body

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pudilovej dlhé škrtenie na ukončenie nestačilo, Pérezovej v UFC podľahla na body

Pudilová si po aprílovej prehre náladu nevylepšila.
Pudilová si po aprílovej prehre náladu nevylepšila.Profimedia
Najlepšia česká bojovníčka MMA Lucie Pudilová (29) si nevylepšila svoj rekord v elitnej svetovej organizácii UFC a v Las Vegas prehrala na body s Ailín Pérezovou (29) z Argentíny. Rodáčka z mesta Příbram zaznamenala vo svojom desiatom zápase v UFC siedmy neúspech a nedokázala odčiniť predchádzajúcu kontroverznú prehru s Joselyne Edwardsovou (28) z Panamy.

Pudilová - Pérezová (na body Pérezová)

Pudilová išla do zápasu s cieľom zvíťaziť a zabojovať o odvetu s Edwardsovou, no duel jej nevyšiel. Prvé dve kolá sa niesli vo veľmi podobnej réžii. Tempo diktovala argentínska bojovníčka, ktorá svoju oponentku dostala na chrbát a na zemi ju udržala takmer celý čas. Medzitým jej uštedrila aj množstvo tvrdých lakťov a úderov.

Aj v úvode tretieho kola sa Juhoameričanka okamžite pokúsila dostať protivníčku na lopatky, tentoraz sa jej to ale nepodarilo. Rázom to bola práve Pudilová, kto mal navrch, no súperku pod sebou nedokázala dlhšie udržať.

Češka sa tak musela pokúsiť o ukončenie, ktoré takmer prišlo. Pérezovú mala dobre chytenú pod krkom, no i napriek dlhému a kvalitnému škrteniu to rodáčka zo Zárate vydržala, duel dotiahla do víťazného konca a na pôde UFC zaknihovala svoj druhý triumf.