Chromiak explodoval hetrikom, Studenič s gólom a asistenciou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Chromiak explodoval hetrikom, Studenič s gólom a asistenciou
Chromiakove tri zásahy na výhru nestačili.
Chromiakove tri zásahy na výhru nestačili. Colorado Eagles
Martin Chromiak (20) a Marián Studenič (24) sa výraznou mierou podieľali na góloch svojich tímov v sobotňajších stretnutiach AHL. Oba duely sa skončili prehrou z pohľadu slovenských forvardov 4:5 po predĺžení.

Manitoba Moose - Texas Stars 5:4 pp

Gólom a prihrávkou, ktoré boli obe zhodne trinástymi v poradí v aktuálnej sezóne, neodvrátil Marián Studenič prehru Texasu na ľade Manitoby, hoci hostia si uchmatli aspoň bod. Dvadsaťštyriročný útočník je najproduktívnejším Slovákom v AHL s 26 bodmi, druhý Miloš Kelemen ich nazbieral doposiaľ 20 (9+11).

Ontario Reign - Coachella Valley Firebirds 4:5 pp

Martin Chromiak zaznamenal hetrik pri prehre Ontaria proti Coachelle. Svoju bilanciu v lige upravil na 14 bodov (7+7).

Prvý zásah prišiel v úvodnej časti hry, po ktorom sa pokračovalo za stavu 1:1. Následne Chromiak poslal domácich do vedenia v presilovke, aby v početnej výhode druhý raz vyrovnával na 3:3. Pre dvadsaťročného rodáka z Ilavy to bol už siedma trefa a jedenásty bod v ostatných siedmich súbojoch.

Hviezdu mladíka spod Tatier zatienil kapitán Firebirds Max McCormick. Deviaty najproduktívnejší hráč súťaže (18+23) totiž rovnako zaknihoval hetrik s víťaznou bodkou v predĺžení, pridal aj asistenciu a stal sa prvou hviezdou zápasu. Druhou bol Chromiak.