Cremonese zdramatizovalo súboj s Monzou, majster z Milána stratil body, Inter víťazne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Cremonese zdramatizovalo súboj s Monzou, majster z Milána stratil body, Inter víťazne

Aktualizované
Úradujúci šampión zaváhal v súboji s Lecce.
Úradujúci šampión zaváhal v súboji s Lecce.Profimedia
Futbalisti Cremonese prehrávali v 18. kole talianskej Serie A s Monzou už o tri góly, dvomi presnými zásahmi však dokázali súpera znervózniť. Hostia si ale napokon domov odvážajú cenné víťazstvo. AC Miláno zakoplo na ihrisku Lecce, jeho mestský rival Inter si poradil s Hellasom Verona.

Cremonese - Monza 2:3 (0:2)

Góly: 67. Ciofani, 83. Dessers - 8. Ciurria, 19. a 55. Caprari

V 55. minúte sa zdalo, že je o zápase rozhodnuté. Ani druhý gól Caprariho však domácich nezlomil a dvomi gólmi v priebehu šestnástich minút dokázali dostať Monzu do úzkych. Mužstvo Silvia Berlusconiho však napokon boj s časom vyhralo a do tabuľky si pripisuje mimoriadne dôležité tri body v boji o zotrvanie v najvyššej súťaži.

Lecce - AC Miláno 2:2 (2:0)

Góly: 23. Baschirotto - 3. Hernández (vl.), 58. Leao, 71. Calabria

Lecce malo na dosah cenný skalp úradujúceho šampióna, ktorý prehrával od 3. minúty po vlastnom góle Thea Hernándeza. V druhom polčase dokázalo AC vybojovať aspoň bod a na druhom mieste tabuľky vystriedalo Juventus. Lecce je 12.

Inter Miláno - Hellas Verona 1:0 (1:0)

Gól: 3. Martínez

Futbalisti Interu Miláno v zostave so slovenským stopérom Milanom Škriniarom zvíťazili nad Hellasom Verona. Jediný gól strelil už v 3. minúte argentínsky útočník Lautaro Martínez. V tabuľke sú štvrtí, keď sa dotiahli na tretí Juventus a už iba bod strácajú na milánske AC.