Dresy svetového šampionátu (#4): Belgicko v plameňoch, rozdelené Portugalsko

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dresy svetového šampionátu (#4): Belgicko v plameňoch, rozdelené Portugalsko
Belgičania majú na dresoch oheň. Spália v ňom v Katare súperov?
Belgičania majú na dresoch oheň. Spália v ňom v Katare súperov?Profimedia
Sme v záverečnej časti, pred nami je posledných osem dresov z tohtoročných majstrovstiev sveta. Kto sa dostane medzi najlepších? Vo výbere figuruje niekoľko nadčasových klasík, nádych retra a inovatívny prístup k portugalským dresom.

8. Mexiko

Jednoducho nemôžu chýbať, že? Klasická kombinácia bielych šortiek, zeleného trička s červenými pruhmi a peknou potlačou.

7. Belgicko

Nadčasová červeno-čierna kombinácia funguje pre Belgicko rovnako dobre ako pre Chicago Bulls. "Červení diabli" to s plameňmi na rukávoch rozbehli aj v 90. rokoch minulého storočia.

6. Francúzsko

Elegantné ako zvyčajne. Tmavomodré tričko s najjemnejšími detailmi. Zlatý erb majstrov sveta vyniká len natoľko, aby bol čestným odznakom, avšak nie tak, aby pútal pozornosť.

5. Argentína

Jasné línie, zvyčajný svetlomodrý odtieň doplnený čiernymi líniami na ramenách a rukávoch. Ďalšia klasika.

4. Portugalsko

Súprava, ktorá rozdelila fanúšikov rovnako, ako sú rozdelené dve farby na nej. Sme fanúšikmi rozdeleného dizajnu a páči sa nám, že zelená časť dresu len prirodzene pokračuje až k šortkám. Ako jeden kus.

3. Uruguaj

Krásny retro dizajn. Svetlomodrá farba je dominantná, ale nie ohromujúca. Pridajte biely golier s gombíkom a nádych zlatej farby v znaku... Geniálna kombinácia.

2. Holandsko

Holandské dresy naozaj pôsobia ako levy z ich erbu. Nová klasika pre Oranjes. Brzdí ju len fakt, že oranžová môže byť viac, akoby sme to povedali. Jednoducho viac oranžová.

1. Kostarika

Kuriózne jediné tričko od výrobcu New Balance na turnaji. Značka svoju jedinú šancu využila naozaj dobre. Dominantná tmavočervená a modrá kombinácia s nádychom bielej na golieri a v znaku vytvára skvelý mix.