Filmový záver predĺženia v Atlante, bitku o čelo východu vyhral Utah

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Filmový záver predĺženia v Atlante, bitku o čelo východu vyhral Utah

Radosť dvojice, ktorá rozhodla o výhre.
Radosť dvojice, ktorá rozhodla o výhre.Profimedia
Pätica stretnutí zámorskej NBA priniesla až štyri vyrovnané merania síl. Na palubovke Hawks bol k videniu dramatický záver predĺženia. Z priameho súboja o špic Východnej konferencie vyšli víťazne hostia z Utahu.

Atlanta Hawks - Toronto Raptors 124:122

Káder Hawks pokračuje v sérii striedania výhier a prehier, po nedávnom neúspechu so Celtics si tentoraz pre svojich fanúšikov pripravil filmovú drámu. Základná hracia doba priniesla skóre 111:111 a stretnutie smerovalo do predĺženia.

Tempo domácich diktoval Trae Young, ktorý nazbieral 33 bodov, 3 doskoky a 12 asistencií. Z tucta prihrávok si tú najkrajšiu nechal ako poslednú, keď sa v záverečných sekundách prezentoval efektnou prihrávkou na AJ Griffina, a ten rozhodol o úspešnom konci pre hostiteľa.

Indiana Pacers - Orlando Magic 114:113

Domáci svojím deviatym víťazstvom sezóny pribrzdili snahu Orlanda o poskočenie zo spodných poschodí tabuľky Východnej konferencie. Svojím výkonom k tomu prispel najmä 29-bodový Franz Wagner a so 14 asistenciami režisér duelu Tyrese Haliburton, ktorý pridal aj 22 bodov a 4 doskoky, čím zaznamenal svoje deviate double-double v ročníku.

Philadelphia 76ers - Minnesota Timberwolves 109:112

Ďalšie skvelé predstavenie Joela Embiida v drese 76ers nestačilo na štvrtý víťazný zápis po sebe. Na palubovke hostí sa z ôsmej výhry tešili Timberwolves, ktorí vyrovnali svoju bilanciu výhier a prehier na 8:8. Pričinil sa o to hlavne Anthony Edwards s 21 bodmi a piatimi doskokmi aj asistenciami.

Portland Trail Blazers - Utah Jazz 113:118

Štadión Moda Center hostil meranie síl najlepších tímov Východnej konferencie, ktoré si pre seba uchmatli hráči Utahu. Dvanásta výhra hostí smeruje najmä za trojicou Beasley, Clarkson, Markkanen - trio zo súpisky Jazz bolo najproduktívnejšími protagonistami zápasu.

Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs 119:97