Bénes patril k najlepším na ihrisku, pri výhre Hamburgu zaknihoval asistenciu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bénes patril k najlepším na ihrisku, pri výhre Hamburgu zaknihoval asistenciu

Bénesovi a Hamburgu sa opäť zadarilo.
Bénesovi a Hamburgu sa opäť zadarilo.Profimedia
Na remízu so St. Pauli a prehru s Paderbornom nadviazali hráči Hamburgu víťazstvom na ihrisku Norimbergu v 2. Bundeslige. V základnej zostave hostí sa znovu objavil aj László Bénes (26), ktorý si individuálne štatistiky obohatil asistenciou.

Norimberg - Hamburg 0:2

Po osobne vydarenom pohárovom predstavení na pôde berlínskej Herthy, kde zaznamenal gól i asistenciu, sa Bénes presadil aj v následnom stretnutí s Paderbornom. Tentoraz cestoval s mužstvom do Norimbergu, odkiaľ si aj vďaka gólovej prihrávke vezie s kolegami tri body. Skóre duelu sa prvýkrát menilo až 10 minút pred vypršaním riadnej hracej doby, presadil sa hosťujúci útočník Glatzel.

Prvý zápis slovenského ofenzívneho hráča do scenára zápasu prišiel v šiestej minúte nadstaveného času, bolo to však iba vďaka žltej karte za podrazenie. O pár chvíľ si ale svoju reputáciu napravil, keď pripravil presný zásah pre Jeana-Luca Dompea, ktorý spečatil konečný rezultát a plný bodový zisk. Bénes bol s hodnotením 7,6 tretím najlepším mužom na ihrisku. Z ostatných troch súťažných vystúpení má na konte dva góly a dve asistencie, jeho Hamburgu patrí v druhej najvyššej nemeckej súťaži priečka číslo tri.

"Som hrdý na chlapcov a našich fanúšikov. Bolo pre nás dôležité vyhrať, pretože sme neboli spokojní s našimi nedávnymi výkonmi. Dnes toho bolo veľa vpredu aj vzadu, občas nám chýbal prehľad. Veľmi sme však chceli, nakoniec sa to vyplatilo,“ uviedol pre klubovú televíziu kapitán hostí Sebastian Schonlau.

Hodnotenia hráčov duelu.
Hodnotenia hráčov duelu.Flashscore