Derby o Bratislavu v réžii jedného muža. Štvorgólový Gašparovič zostrelil rezervu Slovana

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Derby o Bratislavu v réžii jedného muža. Štvorgólový Gašparovič zostrelil rezervu Slovana
Gašparovič predviedol skutočnú one man show.
Gašparovič predviedol skutočnú one man show.FC Petržalka
Nedeľa v druhej najvyššej súťaži patrila jedinému menu. Lukáš Gašparovič (30) sa vo farbách Petržalky prezentoval ukážkovým vystúpením a streleckým divadlom zničil súpera v bitke o Bratislavu. Prešovčania dokázali uspieť na Liptove.

Liptovský Mikuláš - Prešov 0:2

Hosťujúci Tatran v predchádzajúcich siedmich vystúpeniach s ukážkovou pravidelnosťou striedal výhry s remízami. Keďže naposledy zvíťazil nad Spišskou Novou Vsou, tak sériu striedavých výsledkov chcel pretrhnúť triumfom, a to na pôde Liptákov.

K tomuto cieľu ho v 36. minúte začal približovať kanonier Dolný, ktorý otvoril skóre stretnutia. Priebežný stav 1:0 nechával otvorený scenár aj nerozhodnému výsledku, no v poslednej 15-minútovke pridal druhý prešovský zásah Gáll. Východniari sa tak udržali na druhom mieste tabuľky, na vedúce Komárno strácajú sedem bodov.

Petržalka - Slovan B 5:1

Petržalka sa v 2. lige môže pochváliť vynikajúcou formou. Z ostatných siedmich vystúpení vyťažila až šesť triumfov a jednu remízu. Poslednú ligovú prehru zaknihovala ešte 2. septembra proti Púchovu. V opačnom rozpoložení sa nachádzala rezerva Slovana, ktorá z posledných štyroch duelov získala iba bod.

Aktuálna fazóna sa podpísala aj na súboji 17. kola, ktorý ovládol domáci káder, konkrétne jeden muž. Ako veľká opora hostiteľa sa zase raz ukázal Lukáš Gašparovič, tentoraz ale predviedol mimoriadny koncert.

Svoje strelecké konto si v bratislavskom derby obohatil až o štyri presné zásahy, čím sa prakticky sám postaral o úspech mužstva. Gólovo ho doplnil legionár Arnaud Konan. Petržalčania tak naďalej držia krok s klubmi na popredných priečkach.

Tabuľka 2. ligy.
Tabuľka 2. ligy.Flashscore