Nedeľa v 2. lige priniesla 15 gólov v troch zápasoch, na čele klub z Považia

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nedeľa v 2. lige priniesla 15 gólov v troch zápasoch, na čele klub z Považia

Aktualizované
Ganbold bol autorom víťazného gólu Komárna, ktoré je o skóre na treťom mieste.
Ganbold bol autorom víťazného gólu Komárna, ktoré je o skóre na treťom mieste.FB KFC Komárno
Futbalová II. liga pokračuje programom druhého kola rozdelenom už tradične do troch dní.

PIATOK

Myjava – Trebišov 2:3

Myjava v tohtosezónnej premiére na domácom trávniku privítala rozbehnutý Trebišov. Celok z východu vstúpil do súťaže výhrou proti béčku Slovana. Svoj dlhý trip premenil na druhý trojbodový zápis v ročníku. Síce prehrával o gól, no v priebehu piatich minút na konci prvého dejstva otočili futbalisti Trebišova nepriaznivý vývoj. Hneď v úvode po zmene strán uzavrel víťazstvo druhým zásahom v dueli Druga. Pätnásť minút pred záverečným hvizdom už iba korigoval nepriaznivý stav domáci Švec.

Pohronie – Dolný Kubín 1:1

Pohronie nabité skúsenosťami v kádri nezvládlo prvé kolo v Petržalke, ktorej nestrelilo ani gól. Pred svojimi fanúšikmi si chceli napraviť chuť, keďže Dolný Kubín nestačil na rezervu Žiliny. V Žiari nad Hronom zverenci trénera Urgelu prehrávali a museli doťahovať vývoj. Podarilo sa im to desať minút pred koncom, o čo sa postaral Prikryl. 

SOBOTA

Komárno - Spišská Nová Ves 2:0

Favorit z Komárna sa v úvode hľadal, ale nakoniec papierové predpoklady naplnil. Do polčasu sa presadil Ganbold, triumf spečatil v záverečnej štvrťhodine kapitán Šimko. Vďaka šiestim bodom a skóre 3:0 je KFC na čele súťaže.

Považská Bystrica - Malženice 4:1

Nebolo to ideálne úvodné dejstvo od Považanov, ktorí si to proti nováčikovi všetko vynahradili po zmene strán. Hrdinami proti nováčikovi z Malženíc boli zhodne dvaja dvojgóloví strelci - Slávik a Kucharčík.

Prešov - Liptovský Mikuláš 1:0

Šarišania avizovali postupové ambície a aj druhý duel ročníka proti nováčikovi v súťaži zvládli. Bol to Baran, ktorý sa postaral o trojbodový zápis Prešovčanov. Liptáci odchádzajú domov bez bodu. 

NEDEĽA

Šamorín - Púchov 2:5

Keď v sobotu padlo sedem gólov v 25 kilometrov vzdialenej Dunajskej Strede, prečo by ich sedem nemohlo padnúť aj v Šamoríne? Domáci začali výborne, keď sa presadil v 12. minúte Olejník, ale silná desaťminútovka pred polhodinou hry znamenala obrat Púchovčanov na 3:1. Hoci Szabó ešte z penalty znížil, tak to bolo všetko, čo FC ŠTK zvládlo. Hostia poistky pridali krátko po zmene strán.

Päť tímov má po dvoch kolách plný počet bodov.
Päť tímov má po dvoch kolách plný počet bodov.Flashscore

Slovan Bratislava "B" - Petržalka 0:0

V kontraste vyznieva malé bratislavské derby, v ktorom "béčko" Slovana remizovalo na Pasienkoch s Petržalkou. Šance boli najmä v prvom polčase, keď mohli skórovať Adler, Isaac, Halo, Nombil, Sliacky či Čiernik, ale vyznamenali sa brankári - domáci Hrdina a hosťujúci Halouska. 

Žilina "B" - Humenné 5:3 

Že v troch (dvoch) nedeľňajších dueloch padne dokopy 15 gólov? Aj taká je realita. V stretnutiach rezervy Žiliny sú golové hody častou vecou, mladí "šošoni" nadelili päťku Humennému, sami inkasovali "len" trikrát, čo im stačilo na tri body. Dva zásahy si pripísal mládežnícky reprezentant Kopásek, víťazný zase v 88. Mynář.