Bayern musí riešiť brankársky rébus, návrat Neuera sa ešte môže oddialiť

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bayern musí riešiť brankársky rébus, návrat Neuera sa ešte môže oddialiť

Návrat Neuera sa po zlomenine nohy môže oddialiť
Návrat Neuera sa po zlomenine nohy môže oddialiťProfimedia
Návrat nemeckého futbalového brankára Manuela Neuera (37) sa po zlomenine nohy môže oddialiť. Agentúra DPA a denník Bild informovali, že hráč Bayernu Mníchov možno nastúpi až v budúcom roku.

Bavorský klub v pondelok oznámil, že Neuer absolvoval operáciu a pokračuje v rekonvalescencii. Počas zákroku mu vybrali zo zranenej nohy kovové implantáty.

"Manuel Neuer podstúpil v nedeľu úspešnú operáciu na odstránenie implantátov z kosti pravého predkolenia," znelo okrem iného vo vyhlásení klubu. Gólman si zlomil nohu na decembrovej lyžovačke a uplynulú sezónu tak ukončil predčasne.

Posledné zranenia Manuela Neuera
Posledné zranenia Manuela NeueraFlashscore

Pred začiatkom novej sezóny je Bayern bez jasnej brankárskej jednotky. Yann Sommer prestúpil do Interu Miláno, Alexander Nübel a Johannes Schenk odišli na hosťovanie. Najnovšie sa hovorí o záujme o Španiela Kepu Arrizabalagu z Chelsea.

Kým sa Neuer nevráti alebo klub nenájde náhradu, dočasnou jednotkou sa stane Sven Ulreich. "Bavori" začnú ročník Bundesligy 12. augusta zápasom o nemecký superpohár proti Lipsku. O týždeň neskôr ich čaká prvý duel Bundesligy na pôde tímu Werder Brémy.