Keita si do konca sezóny nezahrá, Brémy zareagovali na jeho prehrešok

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Keita si do konca sezóny nezahrá, Brémy zareagovali na jeho prehrešok
Keita si narobil poriadne problémy.
Keita si narobil poriadne problémy.Profimedia
Nemecký futbalový klub Werder Brémy v utorok suspendoval do konca sezóny svojho stredopoliara Nabyho Keitu. Účastník najvyššej Bundesligy udelil 29-ročnému Guinejčanovi aj "značnú pokutu" po tom, čo v nedeľu odmietol cestovať s tímom na zápas do Leverkusenu (0:5).

Keitovi pred stretnutím oznámil hlavný tréner Ole Werner, že nenastúpi v základnej zostave. Bývalý hráč Liverpoolu následne odmietol nastúpiť do autobusu a namiesto toho odišiel domov. "Nebudeme tolerovať Nabyho správanie. V ťažkom období pri našej nedávnej forme a dostupnosti mužstva sklamal svoj tím. Uprednostnil vlastné záujmy pred záujmami tímu. To nemôžeme dovoliť," uviedol vo vyhlásení športový riaditeľ Werderu Clemens Fritz, ktorý dodal, že klub nemal inú možnosť.

Keita v pondelok na Instagrame uviedol, že vždy pracoval profesionálne: "Od začiatku mojej kariéry som nikdy nemal problémy s disciplínou, nech som bol kdekoľvek, a vždy som sa snažil byť vzorom. Nebudem preto akceptovať, aby niekto tento imidž poškodzoval."

Brémy posilnil minulý rok v lete, keď sa mu skončila zmluva na Anfield Road a bol voľný hráč. Pre viaceré zranenia však nedokázal naplniť očakávania a odohral len päť zápasov v Bundeslige. Jeho zmluva platí do roku 2026.