Nemec, ktorý v Bundeslige ešte nehral. Gosens po šiestich rokoch v Taliansku mení dres

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nemec, ktorý v Bundeslige ešte nehral. Gosens po šiestich rokoch v Taliansku mení dres

Gosens si zahrá na domácej pôde.
Gosens si zahrá na domácej pôde.Profimedia
Robin Gosens (29) vymení milánsky Inter za berlínsky Union. Podľa správ prestupového experta Gianlucu Di Marzia (49) sa oba kluby dohodli na presune hráča.

"Nerazzurri" by za nemeckého reprezentanta mali obdržať 15 miliónov eur. Napriek svojej národnosti Gosens ešte nikdy neokúsil tamojšiu Bundesligu. Tešiť sa môže aj na skupinovú fázu Ligy majstrov.

K Interu sa pripojil v januári 2022 na základe hosťovania z Atalanty, v ktorej hrával štyri a pol sezóny. Dohoda o vypožičaní sa následne zmenila na trvalý prestup. Počas svojho pôsobenia na slávnom San Sire odohral 39 ligových zápasov, v ktorých trikrát skóroval. S klubom získal Talianský pohár i Supepohár.

V minulej sezóne nastúpil Gosens až do 32 ligových duelov
V minulej sezóne nastúpil Gosens až do 32 ligových duelovFlashscore

Podľa Di Marzia a Sky Sport Italia je plánom Milánčanov peniaze zarobené z predaja okamžite reinvestovať na zisk nového krajného obrancu. Vyhliadli si Carlosa Augusta z Monzy. 

Predpokladá sa, že Brazílčan by mal prísť za približne 13 miliónov eur. Augusto bol toto leto spájaný s prestupom do viacerých klubov po celej Európe, najmä s Newcastlom a Juventusom.