S Kollerom na EURO! Súťaž o vstupenky na zápas Belgicko - Slovensko a ďalšie ceny

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
S Kollerom na EURO! Súťaž o vstupenky na zápas Belgicko - Slovensko a ďalšie ceny
Súťažte s Janom Kollerom.
Súťažte s Janom Kollerom.Profimedia
Pridaj sa k nám pri ceste na EURO. Odpovedz každý týždeň na jednu otázku a na konci môžeš vyhrať dve vstupenky na zápas Belgicko - Slovensko vo Frankfurte alebo niektorú z ďalších hodnotných cien od Hisense.
Súťaž s Janom Kollerom.
Flashscore

Ako sa zapojiť?

V pondelok 15.4.2024 sa začína naša Cesta na EURO aj prvé kolo súťaže, ktorá potrvá 8 týždňov. Každý pondelok zverejníme otázku a vy budete mať čas vybrať alebo tipovať správnu odpoveď až do nedeľnej polnoci.

Súťaž o vstupenky na EURO

Ako tipovať?

Každý týždeň vyberte alebo tipnite správnu odpoveď a vyplňte svoje údaje (meno, email a telefón), aby sme vás mohli v prípade výhry kontaktovať. Vyplňte prosím vždy rovnaký email, aby sme mohli vaše jednotlivé odpovede spracovať.

Ako vyhrať

Po dobu konania súťaže odpovedzte každý týždeň na otázku. Za každú správnu odpoveď dostanete bod. V posledný týždeň na vás bude čakať tipovacia otázka. Za správny tip dostanete ďalší bod. Výhercom dvoch vstupeniek na zápas sa stane súťažiaci s najvyšším počtom bodov. V prípade rovnosti bodov bude rozhodujúce, ktorý súťažiaci bol so svojím tipom najbližšie k správnej odpovedi na 8. otázku. V prípade rovnakého tipu viacerých súťažiacich na 8. otázku rozhoduje čas hlasovania.

Hlavná cena

2 vstupenky na duel Slovensko - Belgicko

Ďalšie ceny

1x Hisense QLED Smart TV 43A7KQ

1x Hisense Soundbar System HS312 HSN

1x Hisense Loudspeaker Party Rocker One Plus HSN

1x Hisense kávovar HESCM15DBK

Hisense je oficiálnym partnerom UEFA EURO 2024™

Spoločnosť Hisense patrí medzi globálnych lídrov vo výrobe inteligentných technológií, domácich spotrebičov a televízorov. Naše spojenie s technológiami, ktoré majú zmysel a športom podtrhuje náš záväzok k obohacovaniu životného štýlu našich zákazníkov. Svedomito sme vybudovali povesť firmy, ktorá opakovane potvrdzuje význam športu v živote a to tým, že spájame ľudí naprieč kultúrami a kontinentami. Ako hrdý partner UEFA sme tento rok už po piatykrát oficiálnym sponzorom najprestížnejšieho futbalového turnaja - Majstrovstiev Európy vo futbale EURO 2024, ktorý sa bude konať v Nemecku o niekoľko týždňov.