Máme síce výhodu, ale nič nie je rozhodnuté, hlási pred odvetou Kiteišvili

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Máme síce výhodu, ale nič nie je rozhodnuté, hlási pred odvetou Kiteišvili
Kiteišvili v prvom stretnutí proti ďalšiemu Gruzíncovi Kankavovi.
Kiteišvili v prvom stretnutí proti ďalšiemu Gruzíncovi Kankavovi.TASR
Bratislavský Slovan predviedol v Štajersku dva rozdielne polčasy. Kým v prvom držal so súperom krok, po zmene strán absolútne kapituloval. Aj preto musí doháňať trojgólové manko v odvete. Pred jej výkopom prezradil novinárom pocity hosťujúci Otar Kiteišvili (27).

Nielen Gruzínec, ale najmä Tomi Horvat patrili k tomu najnebezpečnejšiemu, čo proti "belasým" v Grazi nastúpilo. Spomínaní dvaja futbalisti sa výrazným rukopisom podpísali pod pohodlné víťazstvo 4:1.

"Je pravda, že sme si vybojovali výhodu, ale stále je pred nami 90 minút, počas ktorých musíme podať ďalších skvelý výkon. Vďaka nemu môžeme dosiahnuť želaný výsledok. Nie je nič rozhodnuté," nelietal v oblakoch na tlačovej konferencii Kiteišvili

Ofenzívny stredopoliar pôsobí vo farbách Sturmu od leta 2018. Za ten čas prežil množstvo zápasov. Na základe svojich skúseností si uvedomuje, že trojgólový náskok nemusí nič znamenať. 

Štatistika prvého zápasu.
Štatistika prvého zápasu.Opta by Stats Perform

"Na jednej strane je to ľahké. Ak sa chceme vyhnúť pohrome, je potrebné, aby sme sa sústredili na seba a svoju hru. Na druhej, keď sa bavíme o výhode, stále je to futbal. Veľakrát sa stalo, že prvý stret sa skončil veľkým rozdielom, no v odvete sa mužstvo dokázalo vrátiť do zápasu. Musíme nechať na ihrisku všetko. Verím, že sa budeme tešiť," pokračoval 27-ročný Otar Kiteišvili. 

Na otázku, či si so spoluhráčmi verí, že podobne dominantný výkon dokážu podať aj v Bratislave, odpovedal bez vahánia: "Vždy sa snažíme si veriť."

Na trávniku sa opäť stretne so starými známymi. Pod trénerom Weissom debutoval v národnom tíme Gruzínska v januári 2017 pri remíze 2:2 s Uzbekistanom. Dokopy pod kormidelníkom Slovana odohral 33 stretnutí. V súbojoch sa bude stretávať, ak nastúpia, s Kankavom či Kašiom.

"Už po prvom zápase sme sa rozprávali, taktiež pred ním. Máme spolu skvelý vzťah. Trénoval našu krajinu dlhý čas. Vždy je skvelé sa s ním opäť stretnúť. Určite sa neobídeme ani vo štvrtok," uzavrel Kiteišvili. 

Slovan Bratislava - Sturm Graz (štvrtok, 21:00)