Ludha si udržal čisté konto. Teplice s dôležitým triumfom proti Olomoucu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ludha si udržal čisté konto. Teplice s dôležitým triumfom proti Olomoucu
Ludha si premiérový štart pripísal proti Pardubiciam.
Ludha si premiérový štart pripísal proti Pardubiciam.Profimedia
Slovenský brankár Richard Ludha (23) pomohol vo svojom premiérovom štarte od úvodnej minúty Tepliciam k dôležitým trom bodom. Jeho spoluhráči zdolali doma Sigmu Olomouc 2:0.

Teplice - Olomouc 2:0

Bývalý gólman Podbrezovej, ktorý do českej Fortuna ligy zamieril túto zimu, sa medzi tri žrde postavil po druhý raz. Nečakane musel vystriedať svojho skúsenejšieho kolegu Grigara v 74. minúte v Pardubiciach. Rodák z Prievidze v záverečnej pätnásťminútovke loptu za svoj chrbát nepustil.  Keďže 41-ročná jednotka Teplíc nemohla pre zranenie zasiahnuť do hry ani v dohrávke jesenného 18. kola, v bráne stále od úvodnej minúty Richard Ludha.

Štatistika duelu.
Štatistika duelu.Opta by Stats Perform

Domácich poslal do vedenia v 22. minúte Bílek. V samom závere spečatil tri body striedajúci Yasser. Strážca teplickej svätyne predviedol spoľahlivý výkon. Blysol sa najmä po hodine hry, keď sa hostia dostali k dvom nebezpečným príležitostiam. Najskôr zlikvidoval pokus Vodháněla. Následne si poradil aj s projektilom pod brvno z kopačky krajana Ventúru. V 70. minúte videl červenú kartu Ventúrov spoluhráč Beneš a Sigma dohrávala duel v desiatich.

Aktuálne tabuľkové postavenie Teplíc.
Aktuálne tabuľkové postavenie Teplíc.Flashscore