Jeden tvorca hry končí, druhý ostáva. Modrič predĺži kontrakt s Realom Madrid

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jeden tvorca hry končí, druhý ostáva. Modrič predĺži kontrakt s Realom Madrid

Modrič a Kroos spolu odohrali množstvo duelov.
Modrič a Kroos spolu odohrali množstvo duelov.Profimedia
Chorvátsky futbalista Luka Modrič (38) predĺži zmluvu s Realom Madrid do júna 2025. Skúsený stredopoliar patrí medzi kľúčových hráčov mužstva a nepôjde tak v šľapajach svojho spoluhráča Toniho Kroosa (34), ktorý po blížiacich sa ME ukončí kariéru.

Po ohlásenom konci Kroosa sa Real s odchodom ďalšej dlhoročnej opory stredu poľa trápiť nemusel. Dohoda medzi Modričom a prezidentom klubu Florentinom Pérezom bola dosiahnutá po tom, čo Chorvát údajne súhlasil s výrazným znížením mzdy a obmedzením úlohy v tíme pre budúcu sezónu.

Zdalo sa, že ostrieľaný stredopoliar bol na začiatku ročníka po vypadnutí zo zostavy nespokojný, teraz však všetko nasvedčuje tomu, že svoju rolu akceptoval. S Realom vyhral päťkrát Ligu majstrov, štyrikrát La Ligu a dvakrát Copa del Rey. Do španielskej metropoly prišiel v roku 2012 z Tottenhamu. 

"Som rád, že budem môcť aj ďalšiu sezónu obliekať dres Realu Madrid, najlepšieho klubu na svete," citoval slová Modriča denník Marca. Los Blancos si nedávno v predstihu zabezpečili španielsky titul a 1. júna ich vo Wembley čaká finále Ligy majstrov proti Borussii Dortmund.