Valjentov premiérový bod v La Lige na dôležitý triumf nestačil. Malorka sa delila s Cádizom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Valjentov premiérový bod v La Lige na dôležitý triumf nestačil. Malorka sa delila s Cádizom

Valjent strávil na trávniku 90 minút.
Valjent strávil na trávniku 90 minút.Profimedia
Futbalisti Malorky v zostave so slovenským obrancom Martinom Valjentom (28) remizovali v 33. kole španielskej La Ligy na pôde Cádizu 1:1. Od zostupových priečok sú vzdialení na šesť bodov.

Cádiz - Malorka 1:1

Neúspešný finalista uplynulého ročníka Copa del Rey vstúpil do stretnutia najlepším spôsobom. Už v 12. minúte našiel Valjent centrom Muriqiho a hostia viedli. Kosovčan mieril presne po šiesty raz v ročníku. Pre slovenského futbalistu to bol medzi španielskou elitou vôbec prvý bod. V nedeľu naskočil do 126. ligového zápolenia. Predchádzajúcu asistenciu si Martin Valjent pripísal ešte v La Lige 2 v sezóne 2020/2021.

Najdôležitejšie štatistiky.
Najdôležitejšie štatistiky.Opta by Stats Perform

Malorčania na pôde Cádizu nevyhrali od roku 2005. Boli blízko nielen k pretrhnutiu tejto negatívnej série, ale tiež k druhému víťazstvu vonku v ročníku, lenže s naplnením hodiny hry vyrovnal na konečných 1:1 Ramos za pomoci Mascarellu. Cádiz je tak stále päť bodov za Celtou Vigou na prvom zostupovom mieste. Celok z Baleárskych ostrovov, na lavičke ktorého sedel slovenský brankár Dominik Greif, je od vypadnutia päť kôl pred koncom vzdialení iba na šesť bodov. Obaja majú pred sebou náročný program. Malorka vyzve Atlético a Cádiz narazí na lídra španielske súťaže Real Madrid.