Ancelotti verí v postup Realu do finále LM: Máme na to mužstvo aj fanúšikov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ancelotti verí v postup Realu do finále LM: Máme na to mužstvo aj fanúšikov

Ancelotti sa cíti sebavedomo.
Ancelotti sa cíti sebavedomo.Profimedia
Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti (64) nadovšetko verí svojim zverencom. Taliansky kouč vyjadril presvedčenie, že jeho tím v semifinálovej odvete zdolá Bayern Mníchov a dostane sa do boja o trofej z Ligy majstrov.

Rekordní 14-násobní víťazi v úvodnom semifinále v Mníchove remizovali 2:2, keď sa dvakrát gólovo presadil Vinícius Júnior. "Som si istý, pretože toto je Real Madrid, máme na to mužstvo, verím vo fanúšikov, ktorí nám pomôžu," odpovedal Ancelotti na otázku ohľadom možnosti postupu do finále.

"Myslíme si, že sme na tom lepšie, ale Tuchel si to bude myslieť tiež," pokračoval Ancelotti, ktorý priznal, že nemecký gigant Bayern, šesťnásobný víťaz, bol v prvom súboji v Allianz Arene lepším tímom: "Sú to podobné kluby, majú skvelú históriu a veľa úspechov v Lige majstrov. Rešpektujeme ich. V prvom zápase boli lepší ako my."

Tréner potvrdil, že Lunin nastúpi v bráne napriek tomu, že Courtois sa vrátil po zranení a udržal si čisté konto pri výhre s Cádizom, keď Los Blancos následne získali titul v La Lige. Belgický brankár bol mimo hry od minulého leta s ťažkým zranením kolena.

"Plán pre hráča, ktorý sa vracia po zranení, sa nemení pre jeden zápas. Courtoisovi sa darí, ale potrebuje čas, aby sa vrátil do svojej najlepšej formy - odohral ideálny duel," vravel lodivod.

Obranca Dani Carvajal povedal, že tím urobil dobre, keď sa v sobotu vyhol oslavám titulového úspechu. "Neoslavovať bolo to najlepšie, čaká nás dôležitý zápas a na oslavy bude čas cez víkend, preto sme prijali toto rozhodnutie. Máme za sebou skvelý rok, veľmi sa tešíme na Ligu majstrov, sme dva duely od toho, aby sme ju opäť vyhrali," uviedol.

Real - Bayern (streda, 21:00)