Priskorá červená karta pre Lens, PSG má na čele deväťbodový náskok

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Priskorá červená karta pre Lens, PSG má na čele deväťbodový náskok

Aktualizované
PSG sa teší z dôležitej výhry.
PSG sa teší z dôležitej výhry.Flashscore
V 31. kole francúzskej Ligue 1 vyhral PSG v šlágri proti RC Lens a na čele tabuľky tak má už deväťbodový náskok.

PSG - Lens 3:1 (3:0)

Gól: 31. Mbappé, 37. Vitinha, 40. Messi - 60. Frankowski (pen.)

ČK: 19. Samed (Lens)

Hostia rozhodne neprišli do Paríža len brániť, čo potvrdili už po troch minútach. Danilo v snahe predviesť blok tečoval nepríjemný pokus z diaľky a Donnarumma musel vytiahnuť reflexívny zákrok. Následne oba tímy chceli hrať ofenzívne, no dominovali obrany. Duel však výrazne ovplyvnila už v 19. minúte červená karta, ktorú videl Salis Abdul Samed z Lens. Tvrdo premasíroval členok Hakimiho.

PSG kombinoval a neponáhľal sa za každú cenu bezhlavo do útočenia. Skvelú individuálnu akcia predviedol Mendes, ktorý obišiel štyroch hráčov, aby zblízka zakončil tesne vedľa. Prvý raz sa skóre menilo po polhodine hry, keď sa presadil Kylian Mbappé - 1:0. Francúz strieľal okamžite z otočky okolo dvoch obrancov a lopta od žrdi skončila v sieti.

Štatistický pohľad na stretnutie.
Štatistický pohľad na stretnutie.Flashscore

Takmer okamžite mohol vyrovnať Frankowski, dôležitý blok predviedol Ramos. Mbappé svoj druhý presný zásah nepridal, keďže sa blysol brankár Samba. Vitinha sa v 37. minúte už tešil - 2:0. Ďalekonosná strela Portugalčana zaplávala, napla sieť a po treťom góle Lionela Messiho bolo prakticky rozhodnuté - 3:0. Mbappé poslal do šestnástky krásnu pätičku, Argentínčan krížou ranou nedal šancu Sambovi.

Lens po zmene strán dokázalo vykresať iskierku nádeje. Ruiz zahral rukou vo vlastnej šestnástke a Przemyslaw Frankowski nariadený pokutový kop premenil - 3:1. Hosťom strelený gól pridal na pohode, snažili sa hrať aktívne, lenže napriek tomu sa nedostávali do ďalších príležitostí. Definitívne rozhodnutie mal na kopačke Hakimi, výborne zasiahol Samba.

Aktuálna tabuľka Ligue 1.
Aktuálna tabuľka Ligue 1.Flashscore