Dvadsaťjednotka pokračuje v príprave bez Sauera. Kentoš povolal troch nováčikov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dvadsaťjednotka pokračuje v príprave bez Sauera. Kentoš povolal troch nováčikov
Tréner Kentoš dá priestor trom nováčikom.
Tréner Kentoš dá priestor trom nováčikom.TASR
Tréner slovenských futbalových reprezentantov do 21 rokov Jaroslav Kentoš (49) nominoval na novembrové prípravné zápasy 23 hráčov. Medzi nimi sú aj traja nováčikovia, v 21-ke sa prvýkrát predstavia útočníci Adam Gaži (20) a Adam Griger (19) i stredopoliar Fares Shudeiwa (21).

Slovákov čakajú dve stretnutia, najskôr sa predstavia 16. novembra v Nitre proti Chorvátsku, o štyri dni na to je na programe zápas s Českom v Hradci Králové.

"Fares sa vrátil po zranení do futbalového kolotoča a začal pravidelne hrávať v Jihlave. Čo sa týka Adamov Grigera s Gažim, obaja si našli v úvode sezóny nové kluby. Griger v Granade, kde hrá za rezervu a Gaži v Skalici. Obaja sa už v nich aklimatizovali. Všetkých troch chceme vidieť v medzinárodnej konfrontácii," zdôvodnil Kentoš pre portál Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Program prípravných zápasov.
Program prípravných zápasov.Flashscore

Nominácia:

Brankári: Ľubomír Belko (MŠK Žilina), Tomáš Frühwald (MFK Ružomberok), Jakub Surovčík (AC Sparta Praha)

Obrancovia: Martin Gomola (MŠK Žilina), Nicolas Šikula (FK Pohronie), Samuel Bagín (AS Trenčín), Patrik Leitner (MŠK Žilina), Sebastian Kóša (FC Spartak Trnava), Adam Obert (Cagliari Calcio), Dominik Javorček (MŠK Žilina), Alexander Selecký (MFK Ružomberok)

Stredopoliari: Sebastián Nebyla (NK Istra 1961), Fares Shudeiwa (FC Vysočina Jihlava), Tomáš Rigo (FC Baník Ostrava), Mario Sauer (MŠK Žilina), Dominik Veselovský (FK DAC 1904 Dunajská Streda), Artur Gajdoš (AS Trenčín)

Útočníci: Adam Tučný (MFK Ružomberok), Adrián Kaprálik (Górnik Zabrze), Adam Gaži (MFK Skalica), Timotej Jambor (MŠK Žilina), Roman Čerepkai (FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble), Adam Griger (Granada CF)