Messi sa konečne vrátil, ale Miami prehralo a stratilo šancu na play-off

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Messi sa konečne vrátil, ale Miami prehralo a stratilo šancu na play-off

Inter Miami prvýkrát prehral s Messim na ihrisku a stratil nádej na play-off.
Inter Miami prvýkrát prehral s Messim na ihrisku a stratil nádej na play-off.AFP
Inter Miami prehral v sobotu na štadióne DRV PNK so Cincinnati 0:1 a ukončil svoje šance na postup do play-off MLS. Lionel Messi (36) sa vrátil po zranení a na ihrisko nastúpil v druhom polčase, ale svojej prvej prehre na ihrisku v USA nedokázal zabrániť.

Inter Miami je vo Východnej konferencii MLS na 14. mieste s 33 bodmi, sedem bodov za posledným tímom v zóne play-off. Celok okolo Lionela Messiho čakajú už len dva zápasy, čo matematicky znamená, že je mimo hry o postup do vyraďovacej fázy.

Miami horšieho súpera v noci zo soboty na nedeľu dostať nemohlo. Cincinnati malo pred duelom na konte 65 bodov a bolo lídrom Východnej konferencie. Napriek tomu Inter vystrelil na bránu trikrát predtým, než sa Messi dostal na hraciu plochu.

Argentínčan nebol vo svojej koži, pôsobil nezaujato a nič nevyčaroval ani z dvoch priamych kopov. O osude stretnutia v 78. minúte rozhodol Barreal po tom, čo dorazil do siete vyrazenú koncovku spoluhráča. Inter Miami prvýkrát prehral s Messim na ihrisku. Bez legendárnej desiatky zaznamenal výber trénera Tata Martina dve remízy a dve prehry.

Messi vstúpil na ihrisko 10 minút po začiatku druhého polčasu
Messi vstúpil na ihrisko 10 minút po začiatku druhého polčasuAFP