Dve ofenzívne mužstvá sklamali. Pod hradom Matúša Čáka sa hralo bez gólov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dve ofenzívne mužstvá sklamali. Pod hradom Matúša Čáka sa hralo bez gólov
Bojovný duel, ktorý veľa gólových príležitostí nepriniesol.
Bojovný duel, ktorý veľa gólových príležitostí nepriniesol.TASR
Predohrávka 14. kola Niké ligy medzi Trenčínom a hosťami zo Žiliny sľubovala nielen góly, ale minimálne zaujímavé, ofenzívne predstavenie. Forma jedného i druhého zostala iba na papieri. Fanúšikovia boli sklamaní.

Trenčín - Žilina 0:0

Na lavičke Žiliny sedel po prvý raz od návratu domov Tomáš Hubočan. V úvode šiestej minúty sledoval výborný zákrok svojho spoluhráča medzi tromi žrďami. Belko sa musel mať na pozore pri zakončení Kozlovského spoza šestnástky, ktorého k nemu vyzval dlhým výkopom Vozinha. Nehralo sa z jednej strany na druhú, ako sa možno pred výkopom očakávalo. Aktívnejší však boli Trenčania. Aj nebezpečnejší.

Bariš v 22. minúte vyslal do nábehu sprava Gonga, ktorý krížnou strelou minul bránu Belka. Zverenci Jaroslava Hyneka sa ťažko dostávali k lopte. Keď ju už mali na svojich kopačkách, kopili nepresnosti a rýchlo o ňu prišli. Protiútoky im nevychádzali. S naplnením polhodiny hry prišlo zranenie Gajdoša, ktorý odkríval s ľadom na pravom kolene z umelého trávnika. V 38. minúte sa vzruch odohral aj pred svätyňou Vozinhu. Spoza pokutového územia napriahol Ďuriš, no mieril vysoko nad.

Štatistika bezgólovej remízy.
Štatistika bezgólovej remízy.Flashscore

Po zmene strán sa obraz hry nezmenil. Žilina sa do koncovky nedostávala. Trenčania postupne áno a v 68. minúte po dôraznej práci Bariša pred šestnástkou súpera skóroval Kupusovič, no loptu si preberal v ofsajdovom postavení. O desať minút neskôr ťažil na opačnej strane z nakopnutej lopty Bille, lenže v nájazde na brankára Vozinhu bránu netrafil. Trápenie ukončil arbiter Dzivjak. Zverenci Iliju Stolicu nevyhrali v piatom kole po sebe. Žilina prišla o trojzápasovú šnúru výhier. Napriek tomu, bez prehry pokračuje v piatich súbojoch v rade.