Kružliakov expresný koniec v Grécku po troch dueloch. Nič dobré mu neprajeme, hlási klub

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kružliakov expresný koniec v Grécku po troch dueloch. Nič dobré mu neprajeme, hlási klub

Kružliakova grécka cesta sa bleskovo skončila.
Kružliakova grécka cesta sa bleskovo skončila.dac1904.sk
Dominik Kružliak (27) v júli prestúpil prvý raz mimo Slovenska, keď si to namieril do gréckeho Volosu, no po dvoch mesiacoch si môže zháňať nového zamestnávateľa. Celok zo Super League s ním ukončil spoluprácu po tom, čo odchovanec Ružomberka zavinil v uplynulom kole penaltu v nadstavenom čase, po ktorej Volos prehral s AEK Atény 2:3.

Kružliak sa v lete po štyroch rokoch vo farbách Dunajskej Stredy sťahoval premiérovo do zahraničia, keď sa dohodol s tímom najvyššej gréckej súťaže. V troch súbojoch v základnej jedenástke pomohol k jednému bodu, pričom Volos mal negatívne skóre 4:8. 

K nečakanému koncu malo prísť po tom, čo slovenský stopér zapríčinil penaltu rukou. Pokutový kop premenil a výhru AEK zaistil Nordin Amrabat, ktorého brat Sofyan hosťuje túto sezónu v Manchestri United.

Volos - AEK Atény 2:3

"Volos oznamuje vzájomné ukončenie zmluvy s Dominikom Kružliakom. V budúcnosti mu nič dobré neprajeme, ale rozhodne si ho zapamätáme," píše sa v stručnom stanovisku klubu. 

Kružliakove štatistiky za ostatné sezóny.
Kružliakove štatistiky za ostatné sezóny.Flashscore

Grécke média uvádzajú, že za predčasným koncom v tíme má stať majiteľ Volosu Achilleas Beos, ktorý má za sebou kontroverznú minulosť. Bol uznaný z pokusu podplatiť rozhodcu, pričom čelil množstvu ďalších trestných obvinení, medzi ktorými sú vedenie zločineckej organizácie, sexuálne násilie či pranie špinavých peňazí.

Po bleskovom konci však Kružliak nemá núdzu o nové pôsobisko. Ako jeden z možných adeptov na služby 27-ročného futbalistu sa údajne hlási nováčik Niké ligy FC Košice.

Východniari prišli v sobotu na dlhé mesiace o oporu defenzívy, keď sa im zranil Ján Krivák. Niekdajší šampión Severného Macedónska si v dueli so Zlatými Moravcami roztrhol predný skrížený väz v kolene.