Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Podbrezová našla náhradu za Skuhravého, na Horehronie sa vracia Cifranič

Cifranič sa vracia do Podbrezovej.
Cifranič sa vracia do Podbrezovej.Profimedia
Novým hlavným trénerom FK Železiarne Podbrezová sa stal Vladimír Cifranič (49), ktorý na Horehroní podpísal dvojročný kontrakt.

Skúsený lodivod prichádza do známeho prostredia, pretože ako hlavný kouč Podbrezovej pôsobil už v roku 2020. Svoju trénerskú kariéru začínal v Trenčíne, kde bol štyri roky asistentom a potom sa stal hlavným koučom. Skúsenosti má takisto z pôsobení v Námestove, Púchove, Zlatých Moravciach a naposledy Pohroní.

"Rozhodli sme sa pre trénera Cifraniča, ktorý už v našom klube predtým pôsobil. Jeho asistentom ostáva Štefan Markulík, celý realizačný tím ostáva nezmenený. Spoliehame sa aj na to, že ani jeden človek nie je v projekte nový, takže nastavenie nebude trvať dlho. Verím, že trénerovi sa bude dariť a bude úspešný. Prajem mu veľa šťastia," povedal generálny manažér Miroslav Poliaček.

Podbrezová bola bez trénera od soboty po tom, ako sa prekvapivo na vlastnú žiadosť rozhodol opustiť klub český kouč Roman Skuhravý. Ten od leta 2021 odkoučoval 109 súťažných stretnutí. Železiarov najskôr vytiahol do Niké ligy, potom dvakrát vybojoval prvú šestku a dostal sa aj do historického semifinále Slovenského pohára.