Slovan môže registrovať nových hráčov, FIFA mu zrušila zákaz prestupov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan môže registrovať nových hráčov, FIFA mu zrušila zákaz prestupov

Ivan Kmotrík ml. má dôvod na spokojnosť.
Ivan Kmotrík ml. má dôvod na spokojnosť.TASR
Slovenský klub ŠK Slovan Bratislava obdržal oficiálnu informáciu zo strany Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) o tom, že po vyrovnaní podlžností voči Vernonovi De Marcovi (31) mu zrušila zákaz prestupov.

Vedenie o tom informovalo na svojom webe a zverejnilo aj oficiálne stanovisko: "V praxi to znamená, že uhradením záväzku bol zákaz prestupov zrušený, konanie voči Slovanu ukončené a klub tak môže v nasledujúcom období opäť registrovať nových hráčov."

Trest nadobudol platnosť deň pred odvetou baráže o osemfinále Európskej konferenčnej ligy. Belasí podľahli Sturmu Graz 0:1. V úvodnom stretnutí na pôde rakúskeho súpera utrpeli prehru 1:4 a s účinkovaním v tretej najvýznamnejšej európskej súťaži sa rozlúčili.

"Predmetná suma už bola uhradená, chce to pár dní, aby nabehla na účet prijímateľa, nasledovať budú legislatívne kroky a procesy, aby bol transfer ban zrušený. Túto situáciu samozrejme netreba zľahčovať, pretože nevrhá pozitívne svetlo na klub. Na druhej strane, rád by som vyvrátil polemiky o tom, že by mala vplyv na ďalšie letné či zimné prestupové obdobie," uviedol vtedy generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík ml.