Al-Nassr bez Ronalda s prehrou, gól Maného. Asistencia Benzemu a hetrik Malcoma

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Al-Nassr bez Ronalda s prehrou, gól Maného. Asistencia Benzemu a hetrik Malcoma

Aktualizované
Karim Benzema na úvod novej sezóne zostal bez gólu.
Karim Benzema na úvod novej sezóne zostal bez gólu.Profimedia
Al-Ittihad vykročil v pondelok za obhajobu titulu v Saudskej Pro League jednoznačným víťazstvom 3:0 s Al-Raedom, zatiaľ čo Malcom (26) z Al-Hilalu zaznamenal hetrik a zabezpečil víťazstvo 3:1 proti Abhe. Po víťazstve

Benzema bez gólu, ale s asistenciou

Kormidelník Nuno Espirito Santo svoje najväčšie hviezdy nešetril. V útoku naskočil od začiatku Karim Benzema a za jeho chrbtom bojovali v strede poľa N'Golo Kante a Fabinho. 

Francúzsky kanonier síce nedokázal skórovať, ale po bezgólovom prvom dejstve si pripísal asistenciu, keď Fabinho vybojoval v strede loptu a založil rýchly protiútok cez Benzemu. Víťaz Zlatej lopty ponúkol presný zásah Abderrazakovi Hamdallahovi.

Al-Raed - Al-Ittihad 0:3

Marocký zakončovateľ, ktorý v minulej sezóne strelil 21 ligových gólov, predtým z tesnej blízkosti netrafil bránu, ale tentoraz sa zorientoval správne a po obohratí dvoch obrancov úspešne dokončil pred hodinou hry protiúotok svojho tímu. Brazílsky stredopoliar Igor Coronado následne skóroval dvakrát v priebehu šiestich minút.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

Hetrik Malcoma

Al-Hilal, ktorý by mal tento týždeň podpísať zmluvu s Neymarom z PSG, v sobotu zabudol na sklamanie z prehry vo finále Pohára majstrov arabských klubov s Al-Nassr a výhrou v Abhe si napravil chuť.

Malcom otvoril skóre tesne po polhodine hry, keď sa Salem Aldawsari uvoľnil po ľavej strane a naservíroval Brazílčanovi loptu pred prázdnu bránu. O dve minúty neskôr Abha efektným spôsobom vyrovnala. Kapitán Saad Bguir prebral loptu a spoza šestnástky vystrelil ponad brankára za jeho chrbát.

Abha-Al-Hilal 1:3

Malcom však vrátil vedenie Al-Hilalu desať minút po prestávke. Brankár Devis Epassy neudržal jeho prízemnú strelu. Dvadsaťšesťročný futbalista skompletizoval hetrik strelou z voleja do rohu brány.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

Bez Ronalda prehra proti Gerrardovi

Futbalisti Al-Nassr nabití triumfom v Arabskom pohári chceli zabodovať naplno proti Al-Ettifaq. Za domácich, pod vedením Stevena Gerrarda, nastúpil Jordan Henderson. Na opačnej strane chýbala najväčšia hviezda Cristiano Ronaldo. 

Al-Ettifaq - Al-Nassr 2:1

V prvom dejstve ho zaskočil novic v kádri Sadio Mané. Na ľavom rukáve mal kapitánsku pásku. Rovnako ako jeho súper a nedávny spoluhráč z Liverpoolu Henderson. Skóre otváral už v štvrtej minúte. Krátko po zmene strán, v priebehu šiestich minút, "gerrardovci" otočili nepriaznivý vývoj. Vyrovnával Quaison, na ktorého nadviazal bývalý kanonier Lyonu Moussa Dembele. Ani štrnásťminútový nadstavený čas nepomohol minuloročnému vicemajstrovi k vyrovnaniu.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore