Antony je späť. Zapojil sa do tréningu a ten Hag ho môže nominovať na víkendový duel

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Antony je späť. Zapojil sa do tréningu a ten Hag ho môže nominovať na víkendový duel

Obvinenia voči Antonymu vyšetruje stále polícia.
Obvinenia voči Antonymu vyšetruje stále polícia.Reuters
Krídelník Manchestru United Antony (23) sa vracia do tréningového procesu. S mužstvom bude pokračovať v príprave a tréner ho môže nominovať už na najbližší ligový súboj. "Červení diabli" privítajú doma Crystal Palace. A to aj napriek tomu, že v prípade Brazílčana pokračuje policajné vyšetrovanie obvinení z napadnutia. V piatok informoval samotný klub.

Antony bol v septembri vynechaný z brazílskeho tímu pre dva kvalifikačné zápasy na majstrovstvá sveta v súvislosti s policajným vyšetrovaním obvinení pre ublíženie na zdraví, ktoré vzniesla jeho bývalá priateľka Gabriela Cavallinová. Krídelník však poprel akékoľvek pochybenie.

"Od prvých obvinení v júni Antony spolupracoval pri policajnom vyšetrovaní v Brazílii aj v Spojenom kráľovstve a naďalej v tom pokračuje,"  uviedol Manchester United vo vyhlásení.

"Manchester United ako Antonyho zamestnávateľ rozhodol, že bude pokračovať v tréningu v Carringtone a bude k dispozícii trénerovi a to aj napriek tomu, že policajné vyšetrovanie prebieha. Tento postup bude priebežne sledovaný až do ďalšieho vývoja prípadu."

Britské médiá informovali, že Antony sa začiatkom tohto týždňa vrátil do Anglicka a vo štvrtok sa zúčastnil na dobrovoľnom výsluchu na polícii. Klub predtým súhlasil s tým, aby si Brazílčan vzal voľno. Vynechal posledné dva zápasy United v Premier League spolu s prehrou v Lige majstrov na pôde Bayernu Mníchov a víťazstvom v Ligovom pohári nad Crystal Palace.