Antonyho neúspešná misia na Old Trafford sa blíži ku koncu, United sa ho chcú zbaviť

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Antonyho neúspešná misia na Old Trafford sa blíži ku koncu, United sa ho chcú zbaviť
Produktivita Antonyho ani zďaleka nedosahuje také čísla, aké sa očakávali.
Produktivita Antonyho ani zďaleka nedosahuje také čísla, aké sa očakávali.Profimedia
Prišiel s veľkou slávou, ale svoj potenciál na Old Trafford nikdy nenaplnil. Teraz sa už všetci nevedia dočkať jeho odchodu. Pravdepodobne sa tak stane v lete a červení diabli sa už nechali počuť, že potenciálnych nápadníkov nebude stáť žiadne veľké peniaze. Antonyho (24) pôsobenie v Manchestri United sa tak chýli ku koncu.

Jeho príchod z Ajaxu v lete 2022 za 95 miliónov eur leží najmä na pleciach trénera Erika ten Haga. Ten mal možnosť viesť ho v holandskom klube a veril, že by mohol byť platným hráčom aj na Britských ostrovoch.

Antony sa však nedokázal aklimatizovať v Premier League a fanúšikovia či televízni odborníci ho označili za jeden z najhorších podpisov Manchestru United v histórii.

Už počas januára sa začali objavovať správy, že 24-ročný pravý krídelník by mohol v lete klub opustiť napriek tomu, že v roku 2022 podpísal päťročný kontrakt. Červení diabli si dobre uvedomujú, že táto investícia bude vysoko stratová.

Antony nenaplnil v United očakávania.
Antony nenaplnil v United očakávania.Flashscore

Podľa renomovaného talianskeho novinára Rudyho Galettiho, ktorý sa odvoláva na zdroje blízke vedeniu klubu, má ísť o "prijateľnú cenu", ktorá zatiaľ nebola špecifikovaná. Okrem toho bude Manchester United odbremenený aj od jeho platu, ktorý predstavuje 6 miliónov libier ročne.

V prebiehajúcej sezóne nastúpil Antony v 33 zápasoch vo všetkých súťažiach a pripísal si len dva góly a rovnaký počet asistencií. Na pravom krídle dostáva prednosť Alejandro Garnacho, čo zvyšuje pravdepodobnosť, že brazílsky internacionál si bude musieť hľadať herný čas inde.