Bayern sa nevzdáva. Za Kanea poslal Tottenhamu štvrtú a zatiaľ najvyššiu ponuku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bayern sa nevzdáva. Za Kanea poslal Tottenhamu štvrtú a zatiaľ najvyššiu ponuku

Harry Kane čaká, ako sa situácia okolo jeho prestupu vyvinie. Klubom dal ultimátum do štartu Premier Leagie.
Harry Kane čaká, ako sa situácia okolo jeho prestupu vyvinie. Klubom dal ultimátum do štartu Premier Leagie.TASR
Futbalový Bayern Mníchov predložil Tottenhamu Hotspur štvrtú ponuku za Harryho Kanea (30). Úradujúci nemecký majster je ochotný za kapitána londýnskeho tímu zaplatiť 120 miliónov eur bez bonusov.

Kane by v tíme nahradil útočníka Roberta Lewandowského, ktorý odišiel minulý rok do Barcelony. Po jeho odchode Bavori nenašli ideálneho strelca. Bayern už predložil Tottenhamu tri ponuky, tá najnovšia však prevyšuje predošlú o 40 miliónov eur.

Samotný hráč dal obom stranám termín na uzavretie dohody do začiatku sezóny Premier League, ktorú Spurs zaháji v nedeľu na pôde Brentfordu. Vedenie oboch klubov malo rokovať do skorých stredajších hodín.

Podľa informácií agentúry DPA je 30-ročný kanonier naklonený zotrvaniu v londýnskom tíme - stotožňuje sa s prístupom nového trénera Angeho Postecogloua. Do vypršania súčasného kontraktu mu však zostáva jeden rok a v minulosti viackrát uviedol, že ho nechce predĺžiť.

Bayern začne sezónu v sobotu zápasom nemeckého superpohára proti Lipsku. Bundesligu odštartuje o šesť dní stretnutím na ihrisku Brém.

Harry Kane a jeho čísla z ostatných mesiacov.
Harry Kane a jeho čísla z ostatných mesiacov.Flashscore