Flashscore zostava 36. kola Premier League: Haalandovi dýchalo na päty útočné duo z Chelsea

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Flashscore zostava 36. kola Premier League: Haalandovi dýchalo na päty útočné duo z Chelsea

Haaland obdržal najvyššiu možnú známku.
Haaland obdržal najvyššiu možnú známku.Flashscore/Profimedia
Erling Haaland (23) opäť raz svetu ukázal, prečo je považovaný v súčasnosti za najlepšieho kanoniera planéty. Nór nadelil Wolves štyri góly a Flashscore zostavu 36. kola Premier League ovládol spoločne s dvomi spoluhráčmi z Manchestru City a trojicou z Chelsea. Útočníci The Blues v našom hodnotení ako jediní ako-tak dýchali Haalandovi na krk.
Zostava 36. kola Premier League podľa Flashscore.
Zostava 36. kola Premier League podľa Flashscore.Flashscore

Brankár

Robin Olsen (Aston Villa) 8,3

Aston Villa v nedeľu prehrala s Brightonom 0:1, ale mohlo to byť aj viac, nebyť výkonu Olsena. Hostia boli v druhom polčase horším tímom, ale Švéd sa zhostil úlohy a pri prehre predviedol sedem zákrokov vrátane tomu po penalte.

Obrancovia

Thiago Silva (Chelsea) 8,4

Silva sa spolu s Chelsea vrátil roky dozadu, keď The Blues rozdrvili West Ham 5:0 na Stamford Bridge. Brazílčan pomohol zaznamenať tretie čisté konto v rade a strelil tretí gól, pričom si pripísal aj asistenciu.

Josko Gvardiol (Manchester City) 8,4

Manchester City sa v závere sezóny rozbehol čelom k titulu aj vďaka vynikajúcim výkonom Gvardiola. Chorvát bol opäť spoľahlivý, keď City rozobralo Wolves 5:1. Dvadsaťdvaročný stopér opäť pomáhal s útočnými výpadmi, pričom vybojoval aj kontroverznú penaltu.

Andy Robertson (Liverpool) 9,0

Robertson zapôsobil proti Tottenhamu, keď Liverpool zaznamenal víťazstvo 4:2 v predposlednom zápase Jürgena Kloppa na Anfielde ako manažéra klubu. Škótsky ľavý obranca sa nebojí vydať do ofenzívy. Za svoju snahu bol tentokrát odmenený gólom z bezprostrednej blízkosti.

Stredopoliari

Jacob Murphy (Newcastle) 9,2

Murphy zaznamenal dve asistencie, keď Newcastle uštedril Burnley veľkú ranu v boji o udržanie, keď ich na Turf Moor porazil 4:1. Prvý raz nabíjal cutback pasom späť do šestnástku pre Seana Longstaffa, aby následne vyzval v úvode druhého polčasu ku gólu Alexandra Isaka.

Rodri (Manchester City) 8,8

Stále spoľahlivý Rodri pokračoval vo svojej pozoruhodnej konzistencii proti Wolves a svoj večer si na Etihade užil. Španiel vytvoril celkovo päť šancí, z ktorých boli premenené na góly dve.

Harvey Elliott (Liverpool) 8,8

Elliott bol hviezdou Liverpoolu, ktorý sa v poslednom čase trápil, ale tentoraz zničil Tottenham. Dvadsaťjedenročný stredopoliar bol pre The Reds hnacím motorom, keď aj on vyprodukoval päť šancí. Pri jednej z nich asistoval Codymu Gakpovi, takisto sa zapísal do streleckej listiny výstavným kúskom.

Simon Adingra (Brighton) 8,9

Útočník z Pobrežia Slonoviny narobil veľa škody, keď Brighton vyhral nad Aston Villou. Adingra mal úspešné dva driblingy, vytvoril päť veľkých príležitostí a vybojoval penaltu pre Brighton po tom, ako bol stiahnutý v pokutovom území.

Útočníci

Noni Madueke (Chelsea) 9,8

Madueke si užil nedeľné popoludnie a udržal si skvelú formu, keď pomohol Chelsea zdemolovať West Ham a získal vynikajúce hodnotenie 9,8. Anglický krídelník vystrelil sedemkrát, z toho jedna skončila v sieti,a vytvoril šesť šancí.

Erling Haaland (Manchester City) 10

Haaland, ktorý zaznamenal šiesty hetrik v kariére v Premier League a dosiahol najvyššie možné hodnotenie 10, sa v sobotu len veľmi ťažko zastavoval, keďže strelil štyri góly. Dva strelil z pokutového kopu, zatiaľ čo ďalší bol po presnej hlavičke a zničujúco dobrom zakončení.

Nicolas Jackson (Chelsea) 9,4

Dva góly a asistencia zabezpečili Jacksonovi vydarený deň výkon proti West Hamu. Senegalský útočník v prvom polčase asistoval Coleovi Palmerovi a v druhom polčase dvakrát skóroval.