Hojlund si musí počkať. Najnovšia posila United sa pri otvorení sezóny nepredstaví

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hojlund si musí počkať. Najnovšia posila United sa pri otvorení sezóny nepredstaví

Hojlund prišiel zo Serie A.
Hojlund prišiel zo Serie A.Reuters
Rasmus Hojlund (20), ktorý za veľké peniaze podpísal zmluvu s Manchestrom United, si bude musieť na svoj debut na Old Trafforde počkať. V úvodnom zápase novej sezóny Premier League sa nepredstaví, povedal manažér Erik ten Hag (53).

Dánskeho útočníka, ktorý prišiel z Atalanty za 72 miliónov libier, trápia nepríjemnosti vyplývajúce zo zlomeniny chrbtice. "Má menšie problémy, v tejto chvíli nie je na úrovni našich hráčov, takže musí trénovať," povedal ten Hag novinárom pred pondelkovým domácim súbojom proti Wolverhamptonu.

Manažér "Red Devils" povedal, že je spokojný s podpisom Hojlunda napriek tomu, že klub bol spájaný s Harrym Kaneom. "Vybrali sme si strelca a sme naozaj spokojní s našou voľbou," povedal Holanďan.

Obranca Harry Maguire bude pravdepodobne k dispozícii United na úvodný zápas Premier League, a to aj napriek tomu, že sa údajne dohodol s West Hamom. Dostupnosť obrancu na duel potvrdil aj lodivod tímu.

"Tyrell Malacia bude potrebovať nejaký čas, rovnako ako Amad Diallo a Kobbie Mainoo, sú to nárazové zranenia," dodal niekdajší kouč Ajaxu.