Klopp po dráme so Spurs obviňoval rozhodcu: To, čo mi povedal, nie je v poriadku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Klopp po dráme so Spurs obviňoval rozhodcu: To, čo mi povedal, nie je v poriadku

Nemcovi sa nepozdával hlavný arbiter.
Nemcovi sa nepozdával hlavný arbiter. Profimedia
Jürgen Klopp (55) po vzrušujúcom triumfe 4:3 v Premier League nad Tottenhamom Hotspur obvinil rozhodcu Paula Tierneyho (42), že má niečo proti Liverpoolu.

Liverpool viedol po 15 minútach 3:0, ale v nadstavenom čase druhého polčasu súboja bol náskok "The Reds" zmazaný, o čo sa prvým ligovým zásahom v drese "Spurs" postaral Richarlison, keď prekonal svojho krajana Alissona. Proti priamemu kopu nariadenému v prospech Tottenhamu, ktorý prechádzal gólu na 3:3, protestoval domáci lodivod.

Veľmi jasne to dal Nemec najavo o minútu neskôr, keď Diogo Jota strelil víťazný gól. Klopp v návale radosti i nervov pribehol k štvrtému rozhodcovi a až potom šiel oslavovať gólovú ranu Portugalčana. Arbiter Tierney mu následne ukázal žltú kartu. Okrem tohto trestu si z oslavy odniesol aj natiahnutý zadný stehenný sval.

Klopp už v minulosti kritizoval Tierneyho, keď povedal, že mal ukázať útočníkovi Harrymu Kaneovi červenú kartu za nebezpečný zákrok vo vzájomnom stretnutí v roku 2021. Teraz nemecký manažér uviedol, že Liverpool má s týmto rozhodcom históriu.

"Naozaj neviem, čo proti nám má. Povedal, že medzi nami nie sú žiadne problémy, ale to nemusí byť pravda. Ako sa na mňa pozerá, tomu nerozumiem. Moja oslava bola zbytočná, čo je fér, ale to, čo mi povedal, keď mi dal žltú kartu, nie je v poriadku," vravel ikonický tréner pre Sky Sports. 

Orgán rozhodcov PGMOL uviedol, že si je vedomý Kloppových komentárov: "Rozhodcovia v Premier League sú vo všetkých zápasoch nahrávaní prostredníctvom komunikačného systému. Po úplnom preskúmaní zvukového záznamu rozhodcu Paula Tierneyho z dnešného stretnutia môžeme potvrdiť, že počas celého duelu konal profesionálne, a to aj pri napomínaní manažéra Liverpoolu, takže dôrazne odmietame akékoľvek náznaky, že Tierneyho konanie bolo nevhodné."

Bývalý tréner Dortmundu už vie, aké to je byť potrestaný za komentáre na adresu rozhodcov. V roku 2019 dostal od FA pokutu 45 000 libier za výroky na adresu Kevina Frienda.

Strelci duelu v Liverpoole
Strelci duelu v LiverpooleFlashscore