Mimo už aj Chilwell. Chelsea a Pochettino majú ďalšie vrásky pred súbojom s Fulhamom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mimo už aj Chilwell. Chelsea a Pochettino majú ďalšie vrásky pred súbojom s Fulhamom

Ben Chilwell vynechá londýnske derby pre zranenie stehenného svalu.
Ben Chilwell vynechá londýnske derby pre zranenie stehenného svalu.Reuters
Chelsea sa v stredu vrátila na víťaznú vlnu v Ligovom pohári proti Brightonu. Výhra si však vyžiadala daň v podobe zranenia Bena Chilwella (26), ktorého stehenný sval ho v blízkej budúcnosti vyradí z hry, povedal v piatok manažér Mauricio Pochettino (51).

Chilwell patrí medzi lídrov nielen na ihrisku, ale aj v šatni. Krajný obranca si v šiestich súbojoch Premier League v aktuálnej sezóne pripísal jednu asistenciu.

"Je to zlá správa. To, čo mi povedal lekár, neznie dobre. V najbližších dňoch to vyhodnotíme a uvidíme, aké obdobie bude v zostave chýbať," povedal Pochettino novinárom pred pondelkovou návštevou Chelsea na Craven Cottage, kde sa stretne s Fulhamom.

"Sme naozaj smutní zo správy o Benovi. Časový rozsah je teraz ťažké povedať. Lekár nám to povie a klub bude komunikovať."

Argentínsky manažér je optimistickejší, pokiaľ ide o niektoré ďalšie zranenia. Carney Chukwuemeka nehral od 20. augusta po zranení kolena, ale tento týždeň sa vrátil do tréningového procesu.

"Možno Carney a, samozrejme, aj Noni (Madueke), keď sa vrátil z reprezentácie, sa pripravujú na navrát. Dúfam, že títo dvaja budú v pondelok k dispozícii."

Chelsea, ktorá má na konte len jedno ligové víťazstvo zo šiestich zápasov, nedokázala skórovať ani v posledných troch dueloch Premier League, pričom v prebiehajúcom ročníku strelila len päť ligových gólov.

Chelsea sa po víkendových súbojoch prepadla na 15. priečku.
Chelsea sa po víkendových súbojoch prepadla na 15. priečku.Flashscore

Nicolas Jackson strelil jediný zásah proti Brightonu, ale hráč, ktorý vsietil aj poslednú ligovú trefu Chelsea ešte v auguste, nie je k dispozícii na súboj s Fulhamom pre kartový trest.

"Máme niekoľko možností - hrať s útočníkom aj bez neho. Po strede musíme zhodnotiť celé mužstvo. Niektoré veci sa objavia po 48 hodinách. Musíme vidieť, ako na tom hráči sú a ako sa zotavujú. Najdôležitejšie je prispôsobiť sa. Mužstvo musí nájsť spôsob, ako hrať, to je najdôležitejšie," uzavrel Pochettino.

Fulham - Chelsea (pondelok, 21:00)