Pochettino ocenil komunikáciu v Chelsea, slovo bude mať aj pri prestupoch

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pochettino ocenil komunikáciu v Chelsea, slovo bude mať aj pri prestupoch

Pochettino vyzval Chelsea, aby bola v januári aktívna
Pochettino vyzval Chelsea, aby bola v januári aktívnaProfimedia
Manažér Chelsea Mauricio Pochettino (51) sa vyjadril, že počas januárového prestupového obdobia bude zaangažovaný pri možnom posilnení tímu, navyše pochválil komunikáciu s klubovou hierarchiou.

Argentínčan, ktorý na lavičku usadol v máji, predtým vyzval klub, aby sa hlbšie ponoril do transferového trhu, ak sa chce zlepšiť. Od prevzatia pod vedením nových majiteľov z USA v roku 2022 minuli Londýnčania približne 1 miliardu libier na nových hráčov.

Chelsea má na Stamford Bridge tri víťazstvá v rade v lige, čím ukončila dlhú sériu slabej domácej formy, ktorá sa tiahla až do minulej sezóny. Klub navyše uzavrel kalendárny rok výhrou nad Lutonom.

Tabuľka Premier League
Tabuľka Premier LeagueFlashscore

"Je zrejmé, že hlavný tréner, kouč alebo manažér je blázon, keď si myslí, že sa nebude podieľať na žiadnych rozhodnutiach o budúcnosti v mojej oblasti," povedal Pochettino novinárom. "Samozrejme, že sa o víziu podelíme s majiteľmi či športovým riaditeľom. Neviem si predstaviť, že by som sa na tom nepodieľal."

Až 12 hráčov sa zo západného Londýna sťahovalo na trvalý prestup, zatiaľ čo 11 prišlo. Mužstvo priviedlo do svojich radov Moisesa Caiceda, Romea Laviu, Christophera Nkunkuho, Colea Palmera, Nicolasa Jacksona či Roberta Sáncheza.

Na otázku, či očakáva pokojnejšie okno ako minulé leto, Pochettino odpovedal: "Áno. Nie je to len o mojich radách, ale aj o tom, ako sa dohodneme s majiteľmi a športovými riaditeľmi. Je tu veľmi dobrá komunikácia, rozprávame sa každý deň a budeme prijímať rozhodnutia, pretože sa vieme zhodnúť," uzavrel.