Son Heung-min zmietol zo stola fámy. Saudská Arábia? Mojím snom je Premier League

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Son Heung-min zmietol zo stola fámy. Saudská Arábia? Mojím snom je Premier League

Son odmietol odchod do Saudskej Arábie.
Son odmietol odchod do Saudskej Arábie.Reuters
Útočník Tottenhamu Hotspur Son Heung-min (31) zdôraznil, že ak by chcel pokračovať v kariére, presťahoval by sa do Saudskej Arábie, ale rozhodol sa zostať v klube Premier League, aby si napravil reputáciu po neúspešnej sezóne 2022/23.

Son vyhral Zlatú kopačku v Premier League za najviac gólov v sezóne 2021/22 s 23 zásahmi, ale zranenia a strata formy spôsobili, že juhokórejský reprezentant skóroval v minulom ročníku len desaťkrát, keď Spurs skončili na ôsmom mieste.

Počas aktuálneho leta bol viackrát spájaný s lukratívnym transferom do Saudskej Arábie. Na tlačovej konferencii v Perthe, pred predsezónnym priateľským zápasom proti West Hamu United, zdôraznil, že zostane naďalej hráčom Tottenhamu. "Ak by som chcel ísť do Saudskej Arábie, bol by som tam a nie tu," povedal so smiechom.

"Milujem hrať futbal. Samozrejme, peniaze sú tiež dôležité, ale snívam o tom, že chcem hrať stále v Premier League. V minulej sezóne som trpel fyzicky. Toto nie je ten Sonny, ktorého poznám. V novom ročníku chcem dokázať, že som ten Sonny, ktorého všetci poznáme. Rád by som to vrátil klubu, ktorému patrím," pokračoval.

Son a jeho štatistiky
Son a jeho štatistikyFlashscore

"Väčšina hráčov teraz odchádza do Saudskej Arábie. Je to naozaj, naozaj zaujímavé. Premier League je stále mojím snom. Chcem v nej hrať a teším sa na sezónu," dodal Son Heung-min.