Za súčasného stavu ponuku neprijmem. Gerrard dal Saudskej Arábii košom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Za súčasného stavu ponuku neprijmem. Gerrard dal Saudskej Arábii košom

Gerrard do Saudskej Arábie nezamieri - aspoň zatiaľ.
Gerrard do Saudskej Arábie nezamieri - aspoň zatiaľ.Reuters
Steven Gerrard (43) odmietol lukratívnu trénerskú ponuku zo Saudskej Arábie. Bývalého anglického reprezentanta lanáril na post hlavného kouča klub Al-Ettifaq, informovala na svojom webe BBC.

Bývalý kapitán FC Liverpool odštartoval trénerskú kariéru na najvyššej úrovni na lavičke Glasgow Rangers. V roku 2021 doviedol "jazdcov" k škótskemu titulu, keď sa mu podarilo prelomiť dlhú dominanciu Celticu. Potom zamieril do Aston Villy, na úspech však nedokázal nadviazať a v októbri 2022 s klubom ukončil zmluvu.

Začiatkom júna ho odfotografovali v Saudskej Arábii, kde ho oslovili predstavitelia Al-Ettifaq"Pozvali ma tam, aby som si vypočul potenciálnu ponuku, čo som aj urobil," povedal Gerrard.

Pred pondelňajším zápasom Anglicka v kvalifikácii ME 2024 proti Severnému Macedónsku (7:0) poskytol rozhovor pre televíznu stanicu Channel 4, v ktorom dodal: "V uplynulých dňoch som to analyzoval, ale za súčasného stavu túto ponuku neprijmem."

Na ponuku z Arabského polostrova nedávno kývol francúzsky útočník Karim Benzema, ktorý podpísal kontrakt s majstrovským Al-Ittihad. Držiteľ Zlatej lopty z roku 2022 bude v Saudskej Arábii pôsobiť tri roky. Benzema je po Portugalčanovi Cristianovi Ronaldovi (Al-Nassr) druhým hviezdnym futbalistom, ktorý sa predstaví v saudskej lige.