Alcaraz sa predstavil fanúšikom Juventusu: Inšpiráciou je pre mňa Ronaldo

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Alcaraz sa predstavil fanúšikom Juventusu: Inšpiráciou je pre mňa Ronaldo
Carlos Alcaraz prichádza do Juventusu
Carlos Alcaraz prichádza do JuventusuAFP
Argentínčan Carlos Alcaraz (21) sa stal na záver zimného prestupového obdobia posilou turínskeho Juventusu. Stredopoliar, ktorý je v Taliansku na hosťovaní zo Southamptonu, naskočil na trávnik na záverečné sekundy v dueli s Interom (0:1) a zaznamenal tak debut v novom drese.

Alcaraz sa predstavil fanúšikom Juventusu na štvrtkovej tlačovej konferencii: "Vždy som mal rád Juve, pretože je to veľký klub s mnohými dôležitými hráčmi. Uvedomujem si, že očakávania sú veľmi vysoké, ale som pripravený. Je tu veľa mladých hráčov a tí starší nám veľmi pomáhajú."

O príchode do Turína: "Som tu už týždeň, trénujem, skupina ma prijala veľmi dobre a celá atmosféra, od riaditeľov až po trénerov, je skvelá."

Pozícia na ihrisku: "Je pravda, že môžem hrať v strede poľa, ale aj ako falošná deviatka. Som pripravený hrať na akomkoľvek poste, kde to bude potrebné."

Vidal a Ronaldo: "Vidal sa mi páči. Teší ma porovnávanie s ním a viem, že Arturo bol skvelý hráč, ktorý tu dosiahol veľké výsledky. Teraz však musím myslieť predovšetkým na seba. Som šťastný, že ma spájajú s toľkými veľkými šampiónmi, ktorí sa tu objavili. Túžim aby sa mi darilo a aby moje meno bolo uznávané. Samozrejme, Cristiano Ronaldo bol pre mňa vždy inšpiráciou."

Premiéra: "Bohužiaľ, môj debut nebol úspešný z hľadiska výsledku, ale umožnil mi hrať hneď na najvyššej úrovni."

Mentalita: "Odkedy si pamätám, viem, že nerád prehrávam, to je môj postoj. Allegri? Žiada, aby som hral, aby som zostal pokojný. Má vo mňa dôveru, snažím sa mu ukázať, že ju splatím."

Budúcnosť: "Hodnota opcie na kúpu vo výške 52 miliónov eur? Nedesí ma to, uvidíme neskôr. Chcem, aby sa mi darilo, momentálne som uvoľnený a myslím len na to, aby som tvrdo pracoval."

Locatelli: "Všetci moji spoluhráči sú súper, ale myslím si, že Locatelli ma prekvapil najviac. Výborný hráč, úžasná technika, veľa sa od neho naučím v tréningu aj v zápase."